Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte

per pagina

Uw netwerk veilig opbergen in een wandkasten met een diepte van 600mm

Uw netwerk veilig opbergen!

In het huidige tijdperk is het vaak een must have om een internetverbinding te hebben. Bijna alles gaat tegenwoordig namelijk via het internet. Om een internetverbinding tot stand te brengen is een combinatie van verschillende apparatuur nodig. Deze apparatuur is vaak duur en erg belangrijk. Daarom is het noodzaak deze apparatuur veilig op te bergen. Dit is eenvoudig te doen in wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte.

Waarom wandkasten volledige inbouwdiepte?

Voor het plaatsen van kleinere apparatuur zijn wandkasten uitermate geschikt. De wandkasten 600mm diep, volledige inbouwdiepte zijn gemakkelijk in de meterkast of onder het bureau te monteren. Deze wandkasten zijn verkrijgbaar tot 18 units. Wanneer uw netwerksamenstelling meer dan 18 units betreft zijn wandkasten niet geschikt. In dit geval staande serverkasten nodig, deze vind u hier vinden.