Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6 op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT6 kabel op rol

Wanneer u met bekabeling langere afstanden moet overbruggen is het gemakkelijk om een professionele danicom kabel op rol te gebruiken. Een Cat6 kabel op rol bevat geen connectoren en maakt het daardoor mogelijk om direct aan de slag te gaan met het trekken van de kabel door een muur of loze leiding.

FTP of UTP?

Wanneer de UTP kabels langs een COAX of stroomkabel gelegd wordt kan dit storing veroorzaken, waardoor er geen optimale internet verbinding ontstaat. Met een FTP kabel bent u hier tegen bestand. De kabel heeft een folieafscherming, zodat deze van externe factoren niet tot nauwelijks last van storing zal hebben. Cat6 op rol zijn ook in een FTP variant leverbaar.

Cat6 kabel op rol met een CPR classificering

Indien kabels op rol gebruikt worden voor professionele doeleinden zijn installateurs verplicht zich te houden aan de aangegeven CPR classificering. CPR is een universele classificering die het brandgedrag van de kabel aantoont met als doel de kwaliteit van de aangelegde bekabeling te kunnen waarborgen.

Ons assortiment professionele installatiekabels van het merk Danicom zijn voorzien van deze CPR classificatie. De kabels op rol gemaakt van 100% koper bieden een stabiele en betrouwbare verbinding voor uw professionele netwerk.