Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6 op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT6 kabel op rol

Wanneer u met bekabeling langere afstanden moet overbruggen is het gemakkelijk om een professionele danicom kabel op rol te gebruiken. Een Cat6 kabel op rol bevat geen connectoren en maakt het daardoor mogelijk om direct aan de slag te gaan met het trekken van de kabel door een muur of loze leiding.

FTP of UTP?

Wanneer de UTP kabels langs een COAX of stroomkabel gelegd wordt kan dit storing veroorzaken, waardoor er geen optimale internet verbinding ontstaat. Met een FTP kabel bent u hier tegen bestand. De kabel heeft een folieafscherming, zodat deze van externe factoren niet tot nauwelijks last van storing zal hebben. Cat6 op rol zijn ook in een FTP variant leverbaar.

Cat6 kabel op rol met een CPR classificering

Indien kabels op rol gebruikt worden voor professionele doeleinden zijn installateurs verplicht zich te houden aan de aangegeven CPR classificering. CPR is een universele classificering die het brandgedrag van de kabel aantoont met als doel de kwaliteit van de aangelegde bekabeling te kunnen waarborgen.

Ons assortiment professionele installatiekabels van het merk Danicom zijn voorzien van deze CPR classificatie. De kabels op rol gemaakt van 100% koper bieden een stabiele en betrouwbare verbinding voor uw professionele netwerk.