DANICOM CAT6 op rol - 100% koper

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DANICOM CAT6 kabel op rol

Wanneer u met bekabeling langere afstanden moet overbruggen is het gemakkelijk om een professionele danicom kabel op rol te gebruiken. Een Cat6 kabel op rol bevat geen connectoren en maakt het daardoor mogelijk om direct aan de slag te gaan met het trekken van de kabel door een muur of loze leiding.

FTP of UTP?

Wanneer de UTP kabels langs een COAX of stroomkabel gelegd wordt kan dit storing veroorzaken, waardoor er geen optimale internet verbinding ontstaat. Met een FTP kabel bent u hier tegen bestand. De kabel heeft een folieafscherming, zodat deze van externe factoren niet tot nauwelijks last van storing zal hebben. Cat6 op rol zijn ook in een FTP variant leverbaar.

Cat6 kabel op rol met een CPR classificering

Indien kabels op rol gebruikt worden voor professionele doeleinden zijn installateurs verplicht zich te houden aan de aangegeven CPR classificering. CPR is een universele classificering die het brandgedrag van de kabel aantoont met als doel de kwaliteit van de aangelegde bekabeling te kunnen waarborgen.

Ons assortiment professionele installatiekabels van het merk Danicom zijn voorzien van deze CPR classificatie. De kabels op rol gemaakt van 100% koper bieden een stabiele en betrouwbare verbinding voor uw professionele netwerk.