Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 Belden bekabeling

per pagina

Cat6 professionele installatie kabels

Netwerkverbindingen zijn in het huidige tijdperk onmisbaar. Voor het maken van een netwerkverbinding zijn vaak installatiekabels nodig. Wanneer installatiekabels over langere afstanden getrokken worden, en betrouwbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit staan voorop, dan zijn Cat6 professionele installatie kabels een verstandige keuze.

Cat6 professionele installatie kabels staan garant voor stabiele snelheden, zelfs bij langere afstanden. Professionele installatiekabels zijn namelijk voorzien van een 100% koperen kern van hoge kwaliteit. Als kwaliteit en stabiliteit belangrijk zijn, zoek dan niet verder.