Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ethernet Switches

Ethernet Switches

Het is onmogelijk om met slechts een enkele kabel vanuit de router meerdere apparatuur met elkaar in verbinding te stellen. Om toch alle apparatuur verbonden te krijgen wordt er gebruik gemaakt van een ethernet switch. Ethernet switches worden gebruikt om uw internetsignaal vanuit de router te sturen over meerdere internetkabels. Vanuit de router gaat er een enkele kabel naar de ethernet switch en vervolgens door naar of het patchpaneel of rechtstreeks naar de apparatuur.

Unmanaged:

Unmanaged switches hebben een aantal basisfuncties, maar geen opties voor configuratie. Simpelweg aansluiten en de switch doet zijn werk. Een unmanaged switch wordt aangeraden voor gebruik in woningen en voor kleine netwerken.

Managed:

Managed switches bieden tal van verschillende functies en zijn te configureren via een CLI (Command Line Interface). De meeste switches worden geleverd inclusief SFP poorten en zijn meestal stapelbaar. In de meeste gevallen worden de managed switches geleverd met een gebruiksvriendelijke web-based installatiewizard, wat het opzetten van uw netwerk voorspoedig en eenvoudig laat verlopen. Een managed switch wordt aangeraden voor gebruik in grote bedrijven waarbij volledig beheer noodzakelijk is.

Smart managed:

Smart managed switches zitten qua functies precies in het midden. Smart managed switches hebben meer mogelijkheden als unmanaged switches, maar bieden een aantal configuraties via een gebruiksvriendelijke web-based installatiewizard. In de meeste gevallen bieden smart managed switches geen Command Line Interface. Een smart managed switch wordt aangeraden voor gebruik in kleine en middelgrote bedrijven.

PoE/PoE+:

Power over Ethernet (PoE) is een technologie die ervoor zorgt dat er over een 100% koper netwerkkabel spanning en data wordt geleverd binnen het netwerk. Deze technologie wordt veelal gebruikt om netwerkapparatuur zoals VoIP-telefoons en IP camara's van spanning te voorzien. De netwerkstandaard van PoE is IEEE802.3af en worden 2 van de 8 aders gebruikt om 15.4 watt spanning te leveren.

De opvolger van PoE is PoE+ met IEEE802.3at als netwerkstandaard. Deze standaard gebruikt in tegenstelling tot PoE 4 van de 8 aders om spanning te leveren. Hierdoor kan er meer vermogen aan de netwerkapparatuur worden geleverd. PoE+ levert een vermogen van ongeveer 30 watt.

Injector:

Als een beperkt aantal netwerkapparaten vanaf een switch spanning nodig heeft, dan biedt een Power over Ethernet injector uitkomst. De injector ondersteund tot 100 meter spanning over een 100% koper netwerkkabel en kan op diverse plaatsen worden gemonteerd.

SFP:

Een Small Form-factor Pluggable is een compacte transceiver die zowel voor tele- als datacommunicatie wordt toegepast. Een SFP (mini-GBIC) ondersteund meestal een glasvezel aansluiting en zet deze binnen de switch om in een kopernetwerk.