Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT5e bekabeling

Waar gebruik ik CAT5e kabels voor?

Wanneer mensen op het internet zoeken naar een internetkabel is de meest gebruikte term CAT5e. CAT5e kabels zijn de 5e generatie twisted pair ethernet kabels. De CAT5e kabels kennen een doorvoersnelheid van 100 megahertz bij overdrachtssnelheden van 1000mb/s.

Op rol of kant en klaar?

CAT5e kabels zijn verkrijgbaar op rol en kant en klaar. Kant en klare patchkabels zijn voorzien van gegoten connectoren waardoor u zelf geen connector op de kabel hoeft te knijpen. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren en zijn verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug.

Soepel: Deze vorm van CAT5e bekabeling is geschikt voor het bevestigen van connectoren. Aangezien deze bekabeling niet voorzien is van connectoren is de kabel eenvoudig te trekken en zijn minder grote gaten in de muur nodig. Let op: De connector dient te corresponderen met de kabel.

Stug: Deze bekabeling is te gebruiken voor LSA toepassingen zoals de aansluiting van in- en opbouwdozen, patchpanelen, etc. Deze kabel is door de aderopbouw minder geschikt voor het bevestigen van connectoren.

UTP, FTP, SFTP? Wat is het verschil?

Het zijn termen waar u wellicht nog nooit van gehoord heeft, maar het is belangrijk te weten wanneer u voor welk type moet kiezen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt:

UTP: Geen afscherming binnen in de kabel, niet geschikt wanneer er langs de kabel ook een COAX of stroomkabel loopt i.v.m. storing, unshielded connectoren en in- opbouwdozen voldoen.

FTP: Folie afscherming binnenin de kabel, kan worden gebruikt i.c.m. COAX of stroomkabel, shielded (FTP) connectoren en in- opbouwdozen zijn een vereiste.

SFTP: Folieafscherming om de aderparen, gevlochten afscherming aan de binnenzijde van de kabel, beste bescherming tegen storing, shielded (FTP) connectoren en in- opbouwdozen zijn een vereiste.

Ander type UTP kabel kopen? Bij Serverkast.com vindt u ze allemaal!