Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT5e bekabeling

Waar gebruik ik CAT5e kabels voor?

Wanneer mensen op het internet zoeken naar een internetkabel is de meest gebruikte term CAT5e. CAT5e kabels zijn de 5e generatie twisted pair ethernet kabels. De CAT5e kabels kennen een doorvoersnelheid van 100 megahertz bij overdrachtssnelheden van 1000mb/s.

Op rol of kant en klaar?

CAT5e kabels zijn verkrijgbaar op rol en kant en klaar. Kant en klare patchkabels zijn voorzien van gegoten connectoren waardoor u zelf geen connector op de kabel hoeft te knijpen. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren en zijn verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug.

Soepel: Deze vorm van CAT5e bekabeling is geschikt voor het bevestigen van connectoren. Aangezien deze bekabeling niet voorzien is van connectoren is de kabel eenvoudig te trekken en zijn minder grote gaten in de muur nodig. Let op: De connector dient te corresponderen met de kabel.

Stug: Deze bekabeling is te gebruiken voor LSA toepassingen zoals de aansluiting van in- en opbouwdozen, patchpanelen, etc. Deze kabel is door de aderopbouw minder geschikt voor het bevestigen van connectoren.

UTP, FTP, S/FTP? Wat is het verschil?

Het zijn termen waar u wellicht nog nooit van gehoord heeft, maar het is belangrijk te weten wanneer u voor welk type moet kiezen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt:

UTP: Geen afscherming binnen in de kabel, niet geschikt wanneer er langs de kabel ook een COAX of stroomkabel loopt i.v.m. storing, unshielded connectoren en in- opbouwdozen voldoen.

FTP: Folie afscherming binnenin de kabel, kan worden gebruikt i.c.m. COAX of stroomkabel, shielded (FTP) connectoren en in- opbouwdozen zijn een vereiste.

S/FTP: Folieafscherming om de aderparen, gevlochten afscherming aan de binnenzijde van de kabel, beste bescherming tegen storing, shielded (FTP) connectoren en in- opbouwdozen zijn een vereiste.

Ander type UTP kabel kopen? Bij Serverkast.com vindt u ze allemaal!