Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabeltules

per pagina

Kabeltules

Wanneer er verschillende internetkabels worden gebruikt is het vaak handig om naast nummeridentificatie ook kleuridentificatie toe te passen. Door gebruik te maken van  kabeltules kan er gemakkelijk en snel een overzicht gecreëerd worden in de bekabeling. Naast het creëren van overzicht door kleuren hebben kabeltules nog meer functies. Zo beschermen ze connectoren en werken ze de kabel netjes af.

Montage van een kabeltule

Wanneer u gebruik wilt maken van kabeltules is het handig om te weten hoe u ze aan de kabel bevestigd. Voordat u een connector aan een kabel bevestigd schuift u de gewenste kabeltule over de kabel heen en schuift u deze na het bevestigen van de connector over de connector.