Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

CAT6 100% koper patchkabels

CAT6 UTP kabels zijn de opvolger van CAT5e kabels. CAT6 kabels halen snelheden tot 1000 megabytes per seconde met een doorvoersnelheid tot 250 megahertz. Echter om deze optimale snelheden te behalen is het raadzaam om te kiezen voor 100% koper patchkabels. Alleen met een 100% koperen kern kan de volledige snelheid worden gegarandeerd en voldoet daarom ook aan de ISO/IEC norm.

Waarom 100% koper en geen CCA?

Om de maximale kwaliteit te behalen mag een UTP kabel een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te behalen met koper. Om met een CCA kabel deze waarden te behalen neemt de dikte van de netwerkkabel toe. Tevens kunnen met 100% koper kabels veel langere afstanden overbrugt worden, is de kans op kabelbreuken kleiner en heeft deze een betere flexibiliteit op vooral de langere termijn.

Het is daarom raadzaam om iets meer te investeren in een 100% koper patchkabel.