Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Ventilatorset / Fan Unit

per pagina

Ventilatorset/ Fan Unit

De mogelijkheid tot een serverkast met koeling

Heeft u een serverkast met een glazen voordeur en produceert de apparatuur in uw serverkast veel warmte? Dan bieden onze “fan units” u de mogelijkheid om de warmte in de kast te reduceren. Het assortiment fan units kunnen we verdelen in drie categorieën:

  • Fan units voor wandkasten
  • Fan units voor staande serverkasten
  • Fan units met thermostaat

Hoe werkt een fan unit?

De ventilator in de fan unit zorgt ervoor dat de warme lucht binnen in de serverkast uit de kast wordt gezogen. Het is hier uiteraard wel van belang dat de ruimte waarin de serverkast staat niet te warm is, bij een temperatuurruimte van 30 graden Celsius is de efficiëntie van de fan unit lager.

Hoe monteer ik een fan unit in een serverkast?

In ons blog: Hoe plaats ik een fan unit in een serverkast? Ziet u hoe een fan unit wordt gemonteerd in een serverkast, let er wel op dat de meeste van onze units enkel in onze eigen kasten passen.

Hulp nodig?

Bij verdere vragen horen wij het uiteraard graag, ons salesteam staat klaar om u te helpen. Zij zijn bereikbaar op: 0748526448