Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelbinders

Waarvoor gebruik ik kabelbinders?

Wanneer er zich veel verschillende UTP kabels bevindt in een serverkast is het vaak handig om deze kabels te clusteren. Dit clusteren kan op meerdere manieren. Er kan bijv. gebruik worden gemaakt van kabelgoten, maar ook van kabelbinders. Kabelbinders zijn een goedkopere oplossing en zijn gemakkelijk en flexibel in gebruik.

Klittenband of tie wraps?

Wanneer er gekozen wordt voor kabelbinders kan er gekozen worden voor klittenband of voor tie wraps. Klittenband biedt het voordeel dat het hergebruikt kan worden ook kan klittenband los gemaakt worden om extra kabels toe te voegen. Het voordeel van tie wraps is dat kleuren toegepast kunnen worden en dat het goedkoper is, maar pas op dat de tie wrap niet te strak om de bekabeling komt te zitten.