Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelbinders

Waarvoor gebruik ik kabelbinders?

Wanneer er zich veel verschillende UTP kabels bevindt in een serverkast is het vaak handig om deze kabels te clusteren. Dit clusteren kan op meerdere manieren. Er kan bijv. gebruik worden gemaakt van kabelgoten, maar ook van kabelbinders. Kabelbinders zijn een goedkopere oplossing en zijn gemakkelijk en flexibel in gebruik.

Klittenband of tie wraps?

Wanneer er gekozen wordt voor kabelbinders kan er gekozen worden voor klittenband of voor tie wraps. Klittenband biedt het voordeel dat het hergebruikt kan worden ook kan klittenband los gemaakt worden om extra kabels toe te voegen. Het voordeel van tie wraps is dat kleuren toegepast kunnen worden en dat het goedkoper is, maar pas op dat de tie wrap niet te strak om de bekabeling komt te zitten.