Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

L-Profielen

per pagina

L-profielen

Het wil wel eens voorkomen dat u servers zonder 19 inch profiel in uw serverkast wilt plaatsen. Om ervoor te zorgen dat u deze servers toch in uw serverkast kan plaatsen maakt u gebruik van L-profielen.

Hoe maak ik gebruik van de profielen?

Om servers zonder een 19 inch profiel te plaatsen legt u deze op L-profielen, welke aan de binnenprofielen van de kast bevestigd worden. De server steunt dan op de L-profielen.

De beste service en professioneel advies

Heeft u nog hulp nodig bij het selecteren van de juiste profielen? Bij ons kunt u altijd terecht met uw vragen. Onze medewerkers helpen u graag verder. U krijgt bij ons de beste service en professioneel advies.