Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT5e op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT5e kabel op rol

Een cat5e kabel kan ook gebruikt worden om een grote afstand te overbruggen. Indien dit nodig is wordt een kabel op rol vaak getrokken door een leiding. Voor een nette afwerking wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een kabel op rol met een stugge kern om deze vervolgens op een wandcontactdoos en/ of een patchpaneel voorzien van een LSA strook af te monteren. Een kabel op rol met een soepele kern wordt gebruikt voor het maken van patchkabels die middels een wandcontactdoos en/ of een patchpaneel eenvoudig door gelust kunnen worden naar het betreffende apparaat.

Storing op de kabel?

Om storing bij UTP kabels, veroorzaakt door een COAX- of stroomkabel, te voorkomen dient er te worden gekozen voor een FTP Cat5e kabel op rol. FTP kabels zijn namelijk afgeschermd en hierdoor bestand tegen interferentie (data storing).

Professionele geclassificeerde kabels op rol

Indien het een professioneel netwerk betreft die aangelegd dient te worden wordt tegenwoordig een voorwaarde voor een bepaalde CPR classificatie toegevoegd. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van de kabels die gelegd gaan worden. Danicom professionele installatie kabels op rol zijn voorzien van een CPR classificatie. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste kabel kiezen en aan de CPR voorwaarde voldoen.