DANICOM CAT5e op rol - 100% koper

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DANICOM CAT5e kabel op rol

Een cat5e kabel kan ook gebruikt worden om een grote afstand te overbruggen. Indien dit nodig is wordt een kabel op rol vaak getrokken door een leiding. Voor een nette afwerking wordt in veel gevallen gebruik gemaakt van een kabel op rol met een stugge kern om deze vervolgens op een wandcontactdoos en/ of een patchpaneel voorzien van een LSA strook af te monteren. Een kabel op rol met een soepele kern wordt gebruikt voor het maken van patchkabels die middels een wandcontactdoos en/ of een patchpaneel eenvoudig door gelust kunnen worden naar het betreffende apparaat.

Storing op de kabel?

Om storing bij UTP kabels, veroorzaakt door een COAX- of stroomkabel, te voorkomen dient er te worden gekozen voor een FTP Cat5e kabel op rol. FTP kabels zijn namelijk afgeschermd en hierdoor bestand tegen interferentie (data storing).

Professionele geclassificeerde kabels op rol

Indien het een professioneel netwerk betreft die aangelegd dient te worden wordt tegenwoordig een voorwaarde voor een bepaalde CPR classificatie toegevoegd. Deze classificatie waarborgt de kwaliteit van de kabels die gelegd gaan worden. Danicom professionele installatie kabels op rol zijn voorzien van een CPR classificatie. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste kabel kiezen en aan de CPR voorwaarde voldoen.