Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6 bekabeling

Waar gebruik ik een CAT6 utp kabel voor?

Wanneer mensen op het internet zoeken naar een netwerkkabel is de meest gebruikelijke term CAT6.  Een CAT6 utp kabel is de 6e generatie twisted pair ethernet kabel. Deze kabel kan een doorvoersnelheid van 250 megahertz bereiken met overdrachtssnelheden van 1000mb/s.

Op rol of kant en klaar?

CAT6 utp kabels zijn verkrijgbaar op rol en als kant en klare patchbekabeling. Kant en klare patchkabels zijn voorzien van aderparen welke in de connectoren gegoten zijn. Hierdoor hoeft u niet zelf de connectoren op de kabel te bevestigen.

Kabels op rol zijn verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug. Kabels op rol worden gebruikt om kabels over langere afstanden en door muren te trekken. Deze kabels zijn niet voorzien van connectoren. Soepele kabels worden gebruikt voor het bevestigen van connectoren. Let op: Voor CAT6 FTP kabels zijn CAT6 shielded connectoren nodig.

Stugge kabels worden gebruikt voor LSA toepassingen zoals patchpanelen, in- opbouwdozen, etc. Om stugge kabels aan te sluiten op de LSA stroken is een LSA tang nodig. Let op: stugge kabels zijn minder geschikt voor het bevestigen van connectoren.

Moet een Cat6 utp kabel afgeschermd zijn of juist niet?

Een CAT6 utp kabel is verkrijgbaar in een afgeschermde en niet afgeschermde variant. Wanneer de kabel langs een stroom- en/of COAX kabel komt te liggen is het verstandig om voor een afgeschermde kabel (FTP/S/FTP) te kiezen. Deze kabels zijn namelijk afgeschermd tegen interferentie.

Ander type UTP kabel kopen? Bij Serverkast.com vindt u ze allemaal!