Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OS2 simplex glasvezelbekabeling

per pagina

OS2 Simplex Glasvezelbekabeling kopen?

Single mode bekabeling is ideaal wanneer er over grotere afstanden, data met hoge snelheden verzonden moet worden.

Simplex glasvezelkabels

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van bidirectionele technologie kiest men in de regel voor simplex glasvezelbekabeling. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van verschillende golflengtes licht. Op deze manier kan er via één glasvezel een dataverbinding worden opgezet.

Online bestellen

Bestel uw glasvezelbekabeling eenvoudig online. Mocht u nog vragen hebben, dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar.