Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 inch stekkerdozen

per pagina

19 inch stekkerdozen

Te weinig stroomaansluitingen in uw serverkast?

Wanneer er in de kast veel apparatuur wordt geïnstalleerd, zult u moeten zorgen voor voldoende stroomvoorzieningen. 19 inch stekkerdozen zijn geen overbodige luxe.

Gemakkelijk plaatsbare 19 inch stekkerdozen

19 inch stekkerdozen zijn eenvoudig in een serverkast te plaatsen, doordat deze stekkerdozen zijn voorzien van 19 inch montageprofielen.
Let op: Houdt er rekening mee dat 19 inch stekkerdozen tot en met 9 voudig horizontaal plaatsbaar zijn. Stekkerdozen hoger dan 9 voudig zijn niet horizontaal aan het 19 inch profiel te bevestigen.