Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 inch stekkerdozen

per pagina

19 inch stekkerdozen

Te weinig stroomaansluitingen in uw serverkast?

Wanneer er in de kast veel apparatuur wordt geïnstalleerd, zult u moeten zorgen voor voldoende stroomvoorzieningen. 19 inch stekkerdozen zijn geen overbodige luxe.

Gemakkelijk plaatsbare 19 inch stekkerdozen

19 inch stekkerdozen zijn eenvoudig in een serverkast te plaatsen, doordat deze stekkerdozen zijn voorzien van 19 inch montageprofielen.
Let op: Houdt er rekening mee dat 19 inch stekkerdozen tot en met 9 voudig horizontaal plaatsbaar zijn. Stekkerdozen hoger dan 9 voudig zijn niet horizontaal aan het 19 inch profiel te bevestigen.