Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

CAT5e Patchkabels 100% koper

Bij Serverkast.com kunt u recht voor een divers aanbod aan Cat5e kabels, waaronder ook de 100% koper CAT5e patchkabels. Om de maximaal te behalen snelheden te behalen raden wij aan om te kiezen voor UTP kabels met een kern van 100% koper. In tegenstelling tot CCA kabels voldoen alleen 100% koper netwerkkabels aan de ISO/IEC norm.

Kies voor 100% koper

Om de optimale kwaliteit en snelheden voor data-overdracht te behalen mag de weerstand maximaal 9,38 Ohm DC per 100 meter bedragen bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te bereiken met koper. CCA patchkabels bieden een te hoge weerstand om een optimale en stabiele signaaloverdracht aan te kunnen, vooral over langere afstanden. Dit komt omdat CCA kabels zijn voorzien van een aluminium kern met slechts een koperen laagje en dit geleid minder goed dan puur koper. Ook is de kans op kabelbreuken een stuk kleiner bij 100% koper kabels.

Wilt u zeker zijn van de beste kwaliteit CAT5e patchkabels, kies dan voor CAT5e patchkabels 100% koper.