Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat5e patchkabels - 100% koper

Pagina
per pagina

CAT5e Patchkabels 100% koper

Bij Serverkast.com kunt u recht voor een divers aanbod aan Cat5e kabels, waaronder ook de 100% koper CAT5e patchkabels. Om de maximaal te behalen snelheden te behalen raden wij aan om te kiezen voor UTP kabels met een kern van 100% koper. In tegenstelling tot CCA kabels voldoen alleen 100% koper netwerkkabels aan de ISO/IEC norm.

Kies voor 100% koper

Om de optimale kwaliteit en snelheden voor data-overdracht te behalen mag de weerstand maximaal 9,38 Ohm DC per 100 meter bedragen bij een draaddikte van AWG24 (0,205 mm²). Dit is alleen te bereiken met koper. CCA patchkabels bieden een te hoge weerstand om een optimale en stabiele signaaloverdracht aan te kunnen, vooral over langere afstanden. Dit komt omdat CCA kabels zijn voorzien van een aluminium kern met slechts een koperen laagje en dit geleid minder goed dan puur koper. Ook is de kans op kabelbreuken een stuk kleiner bij 100% koper kabels.

Wilt u zeker zijn van de beste kwaliteit CAT5e patchkabels, kies dan voor CAT5e patchkabels 100% koper.