Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystones

per pagina

Keystones

Als er een UTP kabel geïnstalleerd dient te worden is het vaak wenselijk de kabel door muren, onder de vloer of door kabelgoten te leggen. In dit geval wordt er gekozen voor een UTP kabel zonder keystones. Keystones zijn connectoren die gebruikt worden om een UTP kabel met een patchpaneel te verbinden. Aan de hand van keystones kan men een keystone patchpaneel naar eigen wens inrichten. Er zijn veel verschillende soorten keystones te verkrijgen. Bijvoorbeeld cat5e, cat6, cat6a of een cat7 varianten. De keuze voor het type is afhankelijk van de gewenste prestatie in het netwerk.

LSA, toolless of RJ45 keystones

Er zijn vele types keystones te verkrijgen. Denk aan de varianten LSA, Toolless, en RJ45. De keuze voor de type keuze is afhankelijk van de type kabel die er gebruikt wordt en voor de gewenste montage ervan.

LSA keystone
Een LSA keystone heeft aan de ene zijde een LSA-strook en aan de andere zijde een RJ45 aansluiting. Hiermee is het mogelijk om aan de achterkant een stugge kabel af te monteren en vervolgens door te patchen met een patchkabel. Voor het afmonteren van een LSA keystone is een punch down tool nodig.

Toolless keystones
Er zijn ook keystones beschikbaar waarbij er geen gereedschap benodigd is voor het afmonteren, ook wel toolless keystones genoemd.

RJ45 keystone
Een RJ45 is een ander soort keystone. RJ45 keystones hebben aan beide zijdes een RJ45 aansluiting. U kunt hiermee elk kabel met een RJ45 connector aansluiten op een keystone. Het maakt dan niet uit of het een stugge of een soepele kabel is. Tevens is deze variant keystone uitermate geschikt wanneer er gebruik gemaakt wordt van patchkabels.

Keystones eenvoudig online bestellen

Wanneer het een installatie van een netwerk betreft zijn er in de meeste gevallen niet alleen keystones benodigd. UTP kabels, patchpanelen maar ook een serverkast zijn onmisbaar bij het installeren van een netwerk. Het bestellen van keystones en overige netwerk producten kan eenvoudig online bij Serverkast.com

Serverkast.com beschikt over een eigen voorraad en een ruim magazijn. Hierdoor kunnen wij een snelle verzending realiseren. Dit betekent wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, deze dezelfde dag nog wordt verzonden.