Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Sloten en sleutels

per pagina

Sloten en sleutels; nieuw slot nodig?

Is het deurslot of één van de zijsloten defect? Of wellicht heeft u meerdere serverkasten welke u wilt voorzien van verschillende sloten? Geen enkel probleem! Met ons aanbod in nieuwe standaard deursloten en standaard zijsloten bent u zo weer voorzien.

Eenvoudig zelf vervangen

Uw huidige sloten in uw serverkast zijn eenvoudig zelf te vervangen met ons uitgebreide assortiment aan extra sloten. Heeft u onverhoopt toch advies of hulp nodig, dan staan we u bij onze klantenservice graag te woord.