Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In- en opbouwdozen

In-opbouwdozen; waar gebruik ik in of opbouwdozen voor?

Wanneer u ruimtes wilt voorzien van netwerkbekabeling, dan trekt u hoogstwaarschijnlijk een kabel door de muur. Deze bekabeling komt binnen via een gat uit de muur en om het geheel netjes af te werken worden er in- opbouwdozen gebruikt.

Hoe sluit ik in-opbouwdozen aan?

Vanuit uw router, patchpaneel of ethernet switch trekt u een stugge internetkabel naar de gewenste kamer, waar de kabel uit de muur komt. Deze bevestigd u vervolgens aan een in-opbouwdoos. Dit doet u door de kabel te strippen met een kabelstripper en met een LSA tang en deze op de juiste manier te bevestigen aan de in- opbouwdoos.

Shielded of unshielded?

Wanneer de getrokken kabel een ftp kabel betreft, dan heeft u ook (STP) shielded in-opbouwdozen nodig. Een shielded in-opbouwdoos zorgt ervoor dat de bekabeling storingvrij blijft. Wanneer er UTP bekabeling is getrokken heeft u een unshielded in-opbouwdoos nodig. De connectoren van een UTP kabel passen namelijk niet op een shielded connector.