Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In- en opbouwdozen

In-opbouwdozen; waar gebruik ik in of opbouwdozen voor?

Wanneer u ruimtes wilt voorzien van netwerkbekabeling, dan trekt u hoogstwaarschijnlijk een kabel door de muur. Deze bekabeling komt binnen via een gat uit de muur en om het geheel netjes af te werken worden er in- opbouwdozen gebruikt.

Hoe sluit ik in-opbouwdozen aan?

Vanuit uw router, patchpaneel of ethernet switch trekt u een stugge internetkabel naar de gewenste kamer, waar de kabel uit de muur komt. Deze bevestigd u vervolgens aan een in-opbouwdoos. Dit doet u door de kabel te strippen met een kabelstripper en met een LSA tang en deze op de juiste manier te bevestigen aan de in- opbouwdoos.

Shielded of unshielded?

Wanneer de getrokken kabel een ftp kabel betreft, dan heeft u ook (STP) shielded in-opbouwdozen nodig. Een shielded in-opbouwdoos zorgt ervoor dat de bekabeling storingvrij blijft. Wanneer er UTP bekabeling is getrokken heeft u een unshielded in-opbouwdoos nodig. De connectoren van een UTP kabel passen namelijk niet op een shielded connector.