Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

27U serverkast

per pagina

Een 27U rack voor een middelgroot IT netwerk

U zoekt een mooie en compacte serverkast? Dan is de serverkast met een 27U rack vast en zeker iets voor u. De kasten zijn geweldig en zien er sterk en strak uit en bieden aanzienlijk veel handigheden.

Een 27U rack moet natuurlijk bovenal functioneel zijn, maar mag er ook mooi uitzien. De serverkasten staan vaak in een afzonderlijke ruimte en soms ook op het kantoor. Het is dan belangrijk dat alles goed op elkaar is afgestemd en ook dat het er een beetje netjes uitziet. En dat kan met een 27U rack.

Welk bedrijf kan er tegenwoordig nog zonder een goede server kast?

Er zijn maar weinig bedrijven die tegenwoordig nog zonder een goede serverkast kunnen. Een 27U rack is dan een mogelijkheid natuurlijk. Wat we vaak zien zijn de ZZP'ers en eenmansbedrijven die geen server gebruiken, maar alles op hun eigen laptop of computer verwerken. Hier schuilen natuurlijk gevaren in. Er worden mogelijk geen (goede) back-ups gemaakt en als er dan wat mis gaat is alles verloren. En dat is toch minder verstandig. Er zijn zoveel mogelijkheden om dit allemaal veel beter te regelen.

Waar moet u op letten als u een server kast (27U rack) gaat aanschaffen?

Vooraf is het verstandig een goede inventarisatie te maken naar alle benodigdheden voor een goed netwerk. Wellicht zijn er al een aantal netwerkcomponenten aanwezig en dienen deze aangevuld te worden met nieuwe apparatuur. Daarnaast is het verstandig om een goed advies in te winnen. Wij adviseren u graag telefonisch, via chat of per e-mail welke serverkast u het beste kunt kiezen.

Waar vind u een goede leverancier voor uw server kast (27U rack bijvoorbeeld)?

Wij zijn een leverancier van server kasten. Dit kan een 27U rack zijn, maar ook een ander formaat. Dit is volledig afhankelijk van uw wensen. Graag motiveren wij waarom u bij ons een serverkast dient te kopen en ons te kiezen als de leverancier van bijvoorbeeld uw nieuwe 27U rack.

Ga voor kwaliteit en vakmanschap!

Een goede serverkast is de core en kern van uw bedrijf op het gebied van automatisering. Wees uzelf hier goed van bewust als u een serverkast gaat aanschaffen!

Graag helpen wij u bij het kiezen van de juiste serverkast. En ook leveren wij deze serverkast graag aan u of uw bedrijf op de gewenste locatie. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.