Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode glasvezelbekabeling

Singlemode glasvezelbekabeling kopen?

Singlemode glasvezelbekabeling wordt gebruikt voor het overbrengen van data over zeer grote afstanden bij hele hoge snelheden. Een single mode glasvezelkabel is opgebouwd uit één 9/125μ vezel. Door deze vezel worden lichtsignalen gestuurd door middel van laserpulsen.

De werking van een glasvezelkabel

Bij een glasvezelkabel worden lichtpulsen over de kabel verzonden. Deze lichtpulsen gaan razendsnel aan en uit waardoor een soort morse code verzonden wordt. Deze morse code wordt vervolgens door de apparatuur verwerkt tot data.

Wanneer singlemode?

Wanneer over zeer grote afstanden, data met hoge snelheden verzonden moet worden, zijn single mode kabels ideaal. Doordat de lichtsignalen in een singlemode kabel nagenoeg rechtuit gaan kan data super snel overgebracht worden. Met name voor langere afstanden is singlemode uitermate geschikt. Voor gebruik binnenshuis kunt u beter overgaan op Multimode glasvezelbekabeling.