Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Opbouwdozen

Opbouwdozen

In een bekabelingsnetwerk is overzicht van cruciaal belang. Met opbouwdozen zijn ruimtes op een nette en overzichtelijke manier te voorzien van een netwerkverbinding. Op een opbouwdoos worden 2 installatiekabels (LSA) aangesloten. Wanneer deze aangesloten zijn krijgen de poorten aan de voorzijde van de opbouwdoos een werkende netwerkverbinding.

Door op de opbouwdoos een nummer te schrijven, welke correspondeert met het nummer van de kabel, is snel overzicht te creëren. Let op: voor een afgeschermde kabel is een shielded opbouwdoos nodig om de afscherming te behouden. Daarnaast dient de categorie van de opbouwdoos overeen te komen met deze van de kabel.