Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Muur patchpanelen

Patch panel voor wandmontage

Indien er geen gebruik gemaakt wordt van een serverkast maar enkel een patchpaneel benodigd is om UTP kabels af te monteren, kan een patchpanel voor wandmontage geschikt zijn. Wandmontage lukt niet met een 19 inch patchpaneel. Deze is geschikt voor het monteren in een serverkast voorzien van 19 inch profielen. Een patch panel voor wandmontage is voorzien van een wandbeugel waardoor het monteren aan de wand heel eenvoudig wordt.

Een cat5e of een patch panel cat6 wandmontage?

Een patch panel geschikt voor wandmontage is te verkrijgen in de categorieën UTP cat5e en cat6. Afhankelijk van de utp kabel die gebruikt wordt, wordt het gewenste patchpaneel gekozen. Deze dient namelijk dezelfde specificaties als een utp kabel te bevatten.

De patchpanelen bestaan uit 12 poorten. Een zeer compacte accessoire die niet te veel ruimte inneemt wanneer deze gemonteerd wordt in bijvoorbeeld een meterkast of onder een bureau.

Monteren van een muurpatchpaneel

Wanneer de patchpaneel aan de muur gemonteerd dient te worden dient de 12 poort patchpaneel verwijderd te worden uit de houder. De houder kan vervolgens met behulp van twee schroeven aan de muur bevestigd worden. Kies de juiste schroeven die passend bij het materiaal waaruit de muur bestaat om ervoor te zorgen dat de muur patch panel stevig gemonteerd wordt.

De muur patch panel is uitneembaar waardoor er voldoende ruimte beschikbaar is om de utp kabels af te monteren op het patchpaneel. De houder heeft in het midden een uitsparing om ervoor te zorgen dat de kabels netjes door de houder gelegd kunnen worden om deze vervolgens af te monteren op het patchpaneel. Aansluiten van de kabels doet u doormiddel van een LSA tool, ook wel doggen genoemd. Plaats de muur patchpanel terug in de houder nadat alle kabels zijn aangesloten.

Patchpaneel wandmontage online bestellen

Naast serverkasten en patchkasten is het tevens heel eenvoudig alle netwerktoebehoren, waaronder patchpanelen eenvoudig online te bestellen bij Serverkast.com. Wij streven naar een snelle levering. Dit betekent wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, deze dezelfde dag nog verzonden wordt. In de meeste gevallen heeft u de patch panel voor wandmontage de volgende dag al in huis en kunt u aan de slag!