Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Multimode glasvezelbekabeling

Multimode glasvezelbekabeling kopen?

Multimode glasvezelbekabeling wordt veel gebruikt voor het aansluiten van glasvezelapparatuur. Multimode glasvezelkabels bestaan uit één 50/125μ vezel bedekt door 2 lagen kunststof. Door een multimode kabel worden lichtpulsen gestuurd via LED licht of laserlicht.

De werking van een glasvezelkabel

Bij een glasvezelkabel worden lichtpulsen over de kabel verzonden. Bij een multimode kabel worden lichtpulsen op verschillende manieren in de kabel geschoten waardoor de kabel meerdere lichtsignalen verstuurd. Hierdoor kan een Multimode kabel een veel hogere bandbreedte halen.

Wanneer multimode?

Met name voor het aansluiten van glasvezelbekabeling binnenshuis of binnenin het pand is een multimode kabel veel beter geschikt dan Single-mode. Multimode staat namelijk garant voor een veel hogere bandbreedte en kan daardoor veel meer data tegelijkertijd over de kabel gaan.