42U serverkast

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

42u rack; het centrale punt binnen het IT netwerk

Een 42U rack kan dienen als het hart van de gehele automatisering binnen uw onderneming. Een centraal punt binnen het IT netwerk is van essentieel belang. Want wat als de IT het even niet meer doet of de server niet toegankelijk is? De werknemers kunnen niet meer bij hun bestanden en het werk blijft stil liggen. Een goede en hoogwaardige 42U rack biedt uw gehele automatisering de juiste veiligheid en structuur.

Een goede server en serverkast zijn goud waard

Zoals u kunt begrijpen is een goede bescherming van uw servers en de juiste temperatuur in een serverkast (42u rack bijvoorbeeld) van levensbelang. En dat kunt u gelukkig nu ook realiseren door voor een goede serverkast te kiezen.

Het kiezen van een serverkast is afhankelijk van de grootte van het netwerk. Maak daarom vooraf een goede inventarisatie voor alle benodigdheden of laat u adviseren door een expert. Denk er ook aan dat de onderneming waarschijnlijk zal groeien in de loop der jaren, dus ook het IT netwerk. Kies voor een kast waar u nog jaren mee verder kunt en die uw servers jaren op de juiste temperatuur houdt en stofvrij.

Een 42U serverkast is een serverkast met een hoogte van 2000mm die het mogelijk maakt grote netwerken gestructureerd en veilig op te bergen.

Gemonteerde patchkast 42U

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige patchkast met een hoogte van 42u en heeft u zelf niet de tijd of zin om deze in elkaar te zetten? Geen probleem, al onze serverkasten worden namelijk altijd compleet afgemonteerd geleverd. Zo bent u verzekerd van een stabiele 42u patchkast welke enkel alleen gevuld hoeft te worden.

Echter is de standplaats onbereikbaar voor een gemonteerde serverkast? Wij hebben ook ongemonteerde varianten in ons assortiment!

Serverkast.com is een online webwinkel gespecialiseerd in 42u Serverkasten

Een 42u rack is onmisbaar binnen uw bedrijf wanneer u gebruik maakt van automatisering. Bescherm uw servers tegen stof en overige omgevingsfactoren. Al onze 42u racks zijn normaliter uit voorraad leverbaar met een glazen deur als een geperforeerde deur.

U kunt bij ons in onze webshop snel en gemakkelijk een 42u rack kopen. Wij leveren de beste kwaliteit serverkasten (en ook de 42u racks) die er zijn. Ook hebben wij uitstekende referenties die u een goed beeld van ons bedrijf geven.

Wat is er nu beter dan op basis van de beoordelingen van bestaande klanten een aankoop te doen bij een bedrijf. Wij leveren in het hele land en kunt altijd een beroep doen op onze servicedesk. Graag adviseren wij u welke serverkast u het beste kunt aanschaffen.

Wanneer u vandaag besteld en via iDeal of Paypal betaalt, dan zorgen wij ervoor dat de 42u serverkast mits op voorraad nog dezelfde dag verzonden wordt!