Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelmanagement

per pagina

De voordelen van kabelmanagement

Wanneer er in uw serverkast veel bekabeling komt te liggen, kan dit voor overlast zorgen. De bekabeling kan in de weg hangen en in de war raken. Niets is zo vervelend dat alle kabels in de weg hangen terwijl u in de serverkast moet zijn. Door gebruik te maken van kabel management zijn kabels netjes en overzichtelijk weg te werken, waardoor u prettig kunt werken in de serverkast.

Met behulp van kabelmanagement is ook onderscheid op de netwerkbekabeling te creëren. Door UTP kabels te groeperen en vervolgens in de kabel management te leggen zijn ook kabelclusters snel en overzichtelijk op te bergen.

Verschillende soorten kabeldoorvoer

Om alle kabels netjes weg te werken en te geleiden binnenin de 19 inch kast, kunt u gebruik maken van verschillende soorten kabeldoorvoer accessoires. U vindt bij ons diverse kabelgoten, kabelhouders, kabelriemen en kabelhoezen.

Met een kabelgoot UTP kabels overzichtelijk wegwerken

Kabelmanagement is een verzamelnaam voor het overzichtelijk ordenen van kabels in een serverkast. Hiervoor kunt u onder andere gebruik maken van een 19 inch rangeerpaneel, ook wel een kabelgoot genoemd. Een 19 inch kabelgoot is eenvoudig te monteren tussen de montageprofielen van de 19 inch kast.

Een horizontale kabelgoot is verkrijgbaar in diverse varianten. Er kan gekozen worden uit een 1U of 2U kabelgoot in de kleur zwart gemaakt van plastic of ijzer. Tevens hebben wij enkele kabelgoten beschikbaar in ons assortiment voorzien van schuifbedekking.

Ons assortiment bestaat tevens uit verticale kabelgoten. Verticale kabelgoten zijn verkrijgbaar voor alle staande serverkasten van 18U tot 47U uit ons assortiment. UTP kabels kunnen via de boven of onderkant de serverkast binnenkomen. Door deze kabelgoot aan de achterkant of één van de zijkanten te plaatsen, kan UTP bekabeling eenvoudig in de serverkast gebundeld worden. Let op: voor het monteren van een verticale kabelgoot zijn geperforeerde blindpanelen nodig

Kabelhoes

Een kabelhoes is een flexibele kabeldoorvoer die uw kabels omsluit en waarmee u de kabels op een nette manier kunt bundelen. Wanneer het netwerk wordt uitgebreid kan met behulp van de rits in de kabelhoes UTP bekabeling eenvoudig toegevoegd worden.

Kabelriem

Met de kabelriemen kunt u de kabels eenvoudig bij elkaar binden en ieder moment ook weer losmaken in tegenstelling tot Tie Rips die dan doorgeknipt moeten worden.

Kabelhouder

Een kabelhouder is eenvoudig op gewenste plaatsen in de serverkast te schroeven om de kabels zo naar eigen wens te begeleiden in de kast. De kabelhouders zijn handig in gebruik in combinatie met de kabelriemen om meerdere kabels te bundelen.

Meer informatie nodig?

Kabelmanagement is onmisbaar wanneer een serverkast ingericht moet worden. De los hangende kabels kunnen in de loop der tijd voor veel ergernis zorgen. Zorg daarom direct bij het inrichten van de serverkast dat er kabelmanagement aanwezig is.

Weet u niet zeker wat voor u de beste oplossing is op het gebied van kabelmanagement? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige medewerkers. Wij adviseren graag!