Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 patchkabels - CCA

per pagina

Wat is een Cat6 patchkabel?

Cat6 patchkabels zijn de nieuwe opvolgers van Cat5e patchkabels. Beide kabels zijn internetkabels, maar tussen een Cat5e kabel en Cat6 kabel zit een kenmerkend verschil. De Cat5e kabel is wellicht de meest bekende kabel, maar niet het meest geavanceerd. Een Cat6 kabel kan gegarandeerd constante snelheden tot 1000 megabytes per seconde halen met een doorvoersnelheid tot 250 megahertz, waar Cat5e geblokkeerd wordt bij 100 megahertz.

Wat is het verschil tussen UTP en S/FTP?

Wanneer het gaat over internetkabels zijn er naast de verschillende categorieën in de bekabeling ook verschillende types, namelijk: UTP en S/FTP, maar wat is het verschil hiertussen?

UTP kabel
Een UTP kabel is een type kabel zonder afscherming. Doordat deze kabel geen afscherming heeft kan het signaal verstoord worden door een COAX of stroomkabel of andere externe factoren.

S/FTP:
Een S/FTP kabel is een afgeschermde kabel bestaande uit een gevlochten afscherming. Hierdoor is de kabel beveiligd tegen externe storingsfactoren als bijv. COAX of stroomkabels. Let op: om de kabel afgeschermd te houden dient er gebruik te worden gemaakt van Shielded connectoren en shielded in-opbouwdozen.