Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

10 Inch patchpanelen

per pagina

10 inch patchpaneel

Er zijn diverse soorten patchpanelen verkijgbaar. De standaard 19 inch patchpanelen zijn geschikt voor middelgrote netwerken. Voor grotere netwerken wordt meestal het maximaal aantal poorten gebruikt of worden meerdere patchpanelen in de serverkast gemonteerd.Indien de installatie een klein netwerk betreft biedt een 10 inch patchpaneel de oplossing. 

10 inch patchpaneel

Als er op een eenvoudige manier een overzichtelijk bekabelingsnetwerk moet worden aangesloten in een 10 inch serverkast, dan kan dat met een patchpaneel.  Een 10 inch patchpaneel bestaat uit meerdere poorten die voorzien zijn van een nummer waardoor het netwerk overzichtelijk kan worden geordend.

Hulp nodig?

Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Onze medewerkers helpen u graag!