Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

10 Inch patchpanelen

per pagina

10 inch patchpaneel

Er zijn diverse soorten patchpanelen verkijgbaar. De standaard 19 inch patchpanelen zijn geschikt voor middelgrote netwerken. Voor grotere netwerken wordt meestal het maximaal aantal poorten gebruikt of worden meerdere patchpanelen in de serverkast gemonteerd.Indien de installatie een klein netwerk betreft biedt een 10 inch patchpaneel de oplossing. 

10 inch patchpaneel

Als er op een eenvoudige manier een overzichtelijk bekabelingsnetwerk moet worden aangesloten in een 10 inch serverkast, dan kan dat met een patchpaneel.  Een 10 inch patchpaneel bestaat uit meerdere poorten die voorzien zijn van een nummer waardoor het netwerk overzichtelijk kan worden geordend.

Hulp nodig?

Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Onze medewerkers helpen u graag!