Aver laptopkarren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laptopkar kopen?

Een laptopkar kopen is dé oplossing wanneer er meerdere laptops of tablets in beheer zijn. Een ruimte kan met deze verrijdbare trolley eenvoudig omgezet worden tot meerdere digitale werkplekken. Op deze manier vervalt de hoeveelheid ruimte die een PC standaard inneemt waardoor de flexibiliteit toeneemt.

De voordelen van een laptopkar

Wanneer een bedrijf, instelling of stichting gebruik maakt van een hoeveelheid aan laptops is het belangrijk deze centraal op te bergen als deze niet gebruikt worden. Dat kan met één van onze laptopkarren!

Veilig en overzichtelijk opbergen
Een laptopkar, ook wel laptoptrolley genoemd, is voorzien van een hoeveelheid aan vakken waarin de betreffende laptop bewaard kan worden. Door de structuur in deze kar wordt irritatie door losliggende bekabeling, zwervende devices en stekkerdozen voorkomen. Indien de kar niet voorzien is van een standaard slot kan de kar eenvoudig naar een afsluitbare ruimte worden gereden om diefstal te voorkomen.

Laptops opladen
Voorzien van diverse vakken met ieder een eigen stroomvoorziening maakt het mogelijk om de apparaten tegelijkertijd op te laden. Op deze manier zijn de opgeborgen devices iedere dag weer startklaar voor gebruik.

Verrijdbaar
Het compacte design en de solide wielen van een laptopkar zorgen ervoor dat de kar eenvoudig voor iedereen verrijdbaar is naar de gewenste plek. Op deze manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van de situatie en zijn PC’s die een grote hoeveelheid aan ruimte in beslag nemen verleden tijd.

Een laptopkar voor het onderwijs

Vandaag de dag is een laptopkar niet meer weg te denken uit het onderwijs. Vele scholen geven digitaal les waarbij een laptop niet kan ontbreken. Om te voorkomen dat een ruimte gevuld is met een hoeveelheid aan PC’s, kan de leraar of lerares met behulp van een laptopkar de klas op ieder moment van de dag eenvoudig veranderen in een digitale werkplek voor alle leerlingen.

Bestel een laptopkar eenvoudig online

Ons assortiment bestaat uit laptopkarren van hoogwaardige kwaliteit geschikt voor 20,24,30 of 32 laptops. Iedere laptopkar is voorzien van een uitgebreide omschrijving met de bijbehorende specificaties. Op deze manier is een laptopkar kopen nog nooit zo eenvoudig geweest!