Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Wandkasten

Met een wandkast één centraal punt voor uw netwerk

Elk bedrijf heeft een netwerk. Het is dan ook handig om op één centraal punt, alle verbindingen en al het dataverkeer, te regelen en te op te slaan. Hiervoor is wel verschillende apparatuur benodigd, welke veilig opgeborgen kan worden in wandkasten of wall mount brackets.

De voordelen en nadelen van wandkasten

Wandkasten zijn door het compacte formaat bijna overal te plaatsen. Wanneer er kleine apparatuur veilig opgeborgen dient te worden zijn wandkasten dé geschikte oplossing. Ze zijn klein, compact en gemakkelijk te plaatsen.

Echter wanneer er een server bevestigd moet worden is een wandkast minder geschikt. Wandkasten zijn namelijk te ondiep voor het opbergen van servers. Daarnaast kan eventuele warmte moeilijk de kast uit door de glazen deur. Wanneer een server geplaatst dient te worden, adviseren wij daarom een staande server- of patchkast.

Kies voor een compacte 6U wandkast

Een 6U wandkast is de kleinste variant uit ons assortiment wandkasten. Het voordeel van een 6U is dat het een compact model betreft en daardoor weinig ruimte in neemt. Een klein netwerk kan hierdoor eenvoudig en overzichtelijk worden geïnstalleerd.  De 8 verschillende varianten van een 6U wandkast zorgen ervoor dat er altijd een juiste afmeting beschikbaar is.

18U wandkast; de hoogste variant

Een 18U wandkast is tevens verkrijgbaar als staande serverkast. Het kiezen voor een wandkast kan in verband met ruimtegebrek dé oplossing zijn. Een wandkast installeren in de hoogte biedt de mogelijkheid onder de wandkast nog het één en ander te plaatsen. Op deze manier kan er efficiënt omgegaan worden met de ruimte. Een 18U wandkast is de hoogste variant in het assortiment wandkasten en verkrijgbaar in 10 verschillende varianten.

Professioneel advies

Heeft u een vraag of heeft u behoefte aan professioneel advies? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons. Onze medewerkers zitten klaar om u verder te helpen.