Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel

Glasvezel kopen?

In het huidige tijdperk is het bijna een vereiste dat alles snel, krachtig en compact is. Tegenwoordig wordt voor het leggen van een netwerkverbinding veel gebruik gemaakt van internetbekabeling. Echter is de kans groot dat dit binnenkort vervangen gaat worden door de snelle en krachtige glasvezel kabel.

Een glasvezelkabel bestaat uit meerdere vezels ter grootte van een menselijk haar. Deze vezels worden samen in een kabelhuls gestopt.

Hoe werkt een glasvezelkabel?

Glasvezel is in staat om data razendsnel over korte of langere afstanden te zenden. Door elke vezel worden lichtsignalen vanuit een laser gestuurd. Deze lichtsignalen zijn niet constant aan, maar worden supersnel aan en uit gezet. Dit aan en uit zetten van de lichtsignalen kan voor elke vezel afzonderlijk worden gedaan, met verschillende snelheden.

De activering van verschillende lichtsignalen en snelheden zorgen samen voor dataoverdracht. Hoe sneller het licht aan en uit gaat, hoe sneller de kabel data kan overbrengen. De maximale snelheid waarop de verschillende lichtsignalen aan en uit gezet kunnen worden is afhankelijk van de mode van de kabel.

Single- of multimode

Single mode kabels zijn geschikt voor de langere afstanden en snellere dataoverbrenging. Single mode kabels zijn veruit de snelste vorm op dit moment. Deze type kabels hebben een kleinere kern waarbinnen het lichtsignaal rechtuit gaat en data overgebracht kan worden met snelheden van meer dan 1000 GB per seconde.

Multi mode kabels zijn bedoeld voor kortere afstanden met een hogere bandbreedte, de overdrachtssnelheid is echter wel lager dan deze van single mode kabels. In tegenstelling tot single mode kabels kunnen de multi mode kabels lichtsignalen via LED overbrengen in plaats van lasers. Dit zorgt ervoor dat de kabel en de apparatuur goedkoper zijn.