Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6a/Cat7 Belden bekabeling

Cat6a/Cat7 professionele installatie kabels

Tegenwoordig dient een netwerkverbinding steeds sneller en krachtiger kunnen zijn. Gebruik daarom in een netwerksamenstelling Cat6a/Cat7 Belden bekabeling. Deze kabels garanderen de hoogste snelheid, kracht en kwaliteit. Het grote voordeel van Cat6a/Cat7 Belden bekabeling is dat deze kabels snelheden kunnen bereiken van 10GB/s bij doorvoersnelheden van 500mhz.

Cat6a/Cat7 Belden bekabeling is voorzien van een hoge kwaliteit 100% koperen aderkern waardoor stabiliteit behouden blijft, zelfs over langere lengtes. Als u op zoek bent naar de beste kabels voor uw netwerk dan is Cat6a/Cat7 belden bekabeling de beste keuze voor u!