Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 buitenkabels

per pagina

Cat6 buitenkabels

Normale UTP kabels, waaronder Cat6 patchkabels en Cat6 kabels op rol, zijn niet geschikt om buiten te gebruiken. Het weer, ongedierte en UV-straling kan de kabel negatief beïnvloeden en beschadigen. Door gebruik te maken van speciale Cat6 buitenkabels kan je dit voorkomen.

Cat6 outdoor kabels op rol van het merk Danicom bevatten en CPR classificatie geschikt voor professionele installatie. De kabels zijn gemaakt van 100% koper en voorzien van een speciale PE-mantel die bescherming biedt tegen de negatieve invloeden. Hierdoor hoef je de kabel niet meer in een PVC buis te leggen en ben je verzekerd van een duurzame kabel!