Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Cat6 buitenkabels

per pagina

Cat6 buitenkabels

Normale UTP kabels, waaronder Cat6 patchkabels en Cat6 kabels op rol, zijn niet geschikt om buiten te gebruiken. Het weer, ongedierte en UV-straling kan de kabel negatief beïnvloeden en beschadigen. Door gebruik te maken van speciale Cat6 buitenkabels kan je dit voorkomen.

Cat6 outdoor kabels op rol van het merk Danicom bevatten en CPR classificatie geschikt voor professionele installatie. De kabels zijn gemaakt van 100% koper en voorzien van een speciale PE-mantel die bescherming biedt tegen de negatieve invloeden. Hierdoor hoef je de kabel niet meer in een PVC buis te leggen en ben je verzekerd van een duurzame kabel!