Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP gereedschappen

UTP gereedschappen

Het aanleggen van een bekabelingsnetwerk is geen eenvoudige klus, echter kunt u het wel gemakkelijker maken. Door gebruik te maken van UTP gereedschappen kunt u veel tijd en moeite besparen!

Welke UTP gereedschappen zijn er?

Kabelstrippers
Om bekabeling aan te sluiten op LSA toepassingen, of voor de bevestiging van connectoren, moet de kabel gestript worden, aangezien de aderen binnen in de UTP kabel apart aangesloten dienen te worden. Met een kabelstripper verwijdert u eenvoudig en snel de huls van de kabel. Tevens kan er met deze kabelstripper ook geknipt worden, ideaal als u netjes de kabel gelijk wilt afknippen.

LSA Punch down tools
Voor de montage van aderen op LSA connectoren is een LSA punch down tool benodigd. Met de LSA punch down tool drukt u de aderparen in de juiste LSA connectoren en worden ze meteen afgeknipt tot de juiste lengte.

Krimptangen
Wanneer u connectoren aan de bekabeling wilt bevestigen maakt u gebruik van een krimptang. Wanneer u de aderparen op juiste volgorde in de RJ45 connector heeft geplaatst, klemt u ze d.m.v. een krimptang vast in de connectoren.

Test gereedschappen
Wanneer u wilt testen of de bekabeling goed is aangesloten maakt u gebruik van test gereedschappen.

Gereedschapsets
Naast deze utp gereedschappen zijn er ook andere handige tools in ons assortiment. Denk hierbij aan schroevendraaiers, etc..