Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

UTP gereedschappen

UTP gereedschappen

Het aanleggen van een bekabelingsnetwerk is geen eenvoudige klus, echter kunt u het wel gemakkelijker maken. Door gebruik te maken van UTP gereedschappen kunt u veel tijd en moeite besparen!

Welke UTP gereedschappen zijn er?

Kabelstrippers
Om bekabeling aan te sluiten op LSA toepassingen, of voor de bevestiging van connectoren, moet de kabel gestript worden, aangezien de aderen binnen in de UTP kabel apart aangesloten dienen te worden. Met een kabelstripper verwijdert u eenvoudig en snel de huls van de kabel. Tevens kan er met deze kabelstripper ook geknipt worden, ideaal als u netjes de kabel gelijk wilt afknippen.

LSA Punch down tools
Voor de montage van aderen op LSA connectoren is een LSA punch down tool benodigd. Met de LSA punch down tool drukt u de aderparen in de juiste LSA connectoren en worden ze meteen afgeknipt tot de juiste lengte.

Krimptangen
Wanneer u connectoren aan de bekabeling wilt bevestigen maakt u gebruik van een krimptang. Wanneer u de aderparen op juiste volgorde in de RJ45 connector heeft geplaatst, klemt u ze d.m.v. een krimptang vast in de connectoren.

Test gereedschappen
Wanneer u wilt testen of de bekabeling goed is aangesloten maakt u gebruik van test gereedschappen.

Gereedschapsets
Naast deze utp gereedschappen zijn er ook andere handige tools in ons assortiment. Denk hierbij aan schroevendraaiers, etc..