Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelmarkering

Kabel markering

Overzicht op het bekabelingsnetwerk is zeer belangrijk. Met kabel markering is overzicht snel gecreëerd. Overzicht zorgt ervoor dat fouten minder snel worden gemaakt en dat er sneller te werk kan worden gegaan. Er zijn 2 vormen van kabel markering verkrijgbaar, namelijk wrap around kabel labels en V-vorm kabelmarkering.

De wrap arround labels zijn te bedrukken en beschrijfbaar. Vervolgens is het label snel en eenvoudig om de kabel heen te wikkelen. Op deze manier is overzicht snel te scheppen en kunnen fouten worden voorkomen.

De V-vorm kabelmarkering is voorzien van één cijfer van 0 tot 9. Door meerdere markeringen opeenvolgend op de kabel te drukken is een code aan de kabel te geven. Met deze code kan snel worden gezien bij welke groep de kabel hoort.