32U serverkast

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

32u patchkast; voor een gestructureerd netwerk

Welk bedrijf heeft er geen patchkast? Misschien is het geen 32U variant, maar (bijna) ieder bedrijf heeft zeer zeker een patchkast. Een bedrijf met een patchkast en servers, ook wel serverkast genoemd, heeft alles net wat beter geregeld dan een bedrijf zonder een bijvoorbeeld 32U patchkast.

Met behulp van een patchkast voorzien van 19 inch profielen kan een IT netwerk veilig en gestructureerd centraal opgeborgen worden. Onderhoud, uitbreiding en storingen aan het IT netwerk kunnen hierdoor adequaat uitgevoerd en opgelost worden.

Wat als u nog geen serverkast heeft?

Als eerste kunt u het beste contact opnemen met een goede automatiseerder. Samen kunt u dan in kaart brengen welke systemen en zaken er allemaal binnen uw bedrijf aanwezig zijn of welke er nog bij moeten komen. Door alle processen in beeld te krijgen ontstaat er een compleet plaatje waarmee een goed automatiseringsplan gemaakt kan worden.

Aansluitend hierop kan er een gekozen worden voor een goede server en bijbehorende serverkast. Door eerst duidelijk in kaart te hebben wat er nodig is en wat er mogelijk is kunt u een goede beslissing maken voor nu en ook voor de toekomst. Een goede leverancier kiezen voor uw rack of andere serverkast.

Nadat u een goede keuze heeft gemaakt voor een goede server en bijbehorende serverkast is het van groot belang dat u een goede leverancier kiest. Een leverancier die u een serverkast van hoogstaande kwaliteit kan leveren. En natuurlijk ook met de levering van deze serverkast een lange garantie zodat u zeker weet dat u ook in de toekomst op kwaliteit mag blijven rekenen. U kunt ook andere factoren mee laten gelden als bijvoorbeeld de service die de leverancier van een 32u rack levert.

Een serverkast moet vooral van goede kwaliteit zijn! Goedkoop is duurkoop.

Zeker als het gaat om een serverkast is het verstandiger om een serverkast van hoogwaardige kwaliteit te kopen die jaren lang meegaat dan een serverkast van mindere kwaliteit.

Als een serverkast na een paar jaar niet meer voldoet of defect raakt dan moet u alles weer overzetten naar de nieuwe serverkast. Dan zijn uw systemen tijdelijk niet beschikbaar! Dat kan een veel duurdere grap worden dan het geldbedrag dat u extra betaald bij de aanschaf. Dus denk hier goed over na als u een serverkast gaat aanschaffen.

Welke type serverkast u het beste kunt kiezen is aan u! Wij geven u graag een goed advies. Mogelijk is het een 32u rack, mogelijk een ander formaat.

Een gemonteerde variant kiezen?

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige 32u serverkast en heeft u zelf niet de tijd of zin om deze in elkaar te zetten? Geen probleem, al onze serverkasten worden namelijk altijd compleet afgemonteerd geleverd (tenzij u liever kiest voor een ongemonteerde variant). Met een gemonteerde variant bent u verzekerd van een stabiele 32u serverkast welke enkel alleen gevuld hoeft te worden.

Een serverkast (32u rack bijvoorbeeld) online kopen?

Het is tegenwoordig heel eenvoudig om uw serverkast online te kopen. U heeft dan veel keuze waaronder natuurlijk ook een 32u rack. Met de moderne technieken en middelen is het vaak nog beter en gemakkelijker om een goede aankoop online te doen. De 32U rack wordt namelijk vanuit ons 5000m2 magazijn op de gewenste locatie afgeleverd. Neem nog vandaag een kijkje in onze webshop.

Al onze 32u serverkasten zijn zowel leverbaar met een glazen deur als een geperforeerde deur. Wanneer u vandaag besteld en via iDeal of Paypal betaalt, wordt de 32u serverkast mits op voorraad nog dezelfde dag verzonden!