Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Afsluitbare Lades

 1. 19 inch afsluitbare lade van metaal - 2U
  € 58,69 € 71,01
 2. 19 inch afsluitbare lade van metaal - 3U
  19 inch afsluitbare lade van metaal - 3U
  Art.nr. (SKU): DS-DR03
  Beoordeling:
  84.0000%
  € 70,74 € 85,60
 3. 19 inch afsluitbare lade van metaal - 4U
  19 inch afsluitbare lade van metaal - 4U
  Art.nr. (SKU): DS-DR04
  Beoordeling:
  100.0000%
  € 82,79 € 100,18

Afsluitbare lades kopen?

Voor veel bedrijven is een patchkast van groot belang. Een patchkast vormt het hart van een netwerk binnen een bedrijf, organisatie of instelling. Door het netjes en overzichtelijk inrichten van diverse apparatuur en accessoires kunnen storingen eenvoudig worden opgelost. Bij onderhoud of indien zich storingen voordoen, is het van uiterst belang dat alle benodigde documenten en software op een centraal punt in de serverkast verzameld worden. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van een A4 documentenhouder. Indien deze informatie niet voor iedereen toegankelijk mag zijn, adviseren wij een afsluitbare lade.

Waarvoor zijn afsluitbare lades?

Documenten en software die van uiterst belang zijn bij onderhoud of storingen in de serverkast, dienen eenvoudig toegankelijk te zijn door de personen die hier bevoegd voor zijn. Om te voorkomen dat veilige documenten, handleidingen, software of kleine apparatuur zoek kan raken, kan het van belang zijn dat deze belangrijke informatie niet voor iedereen beschikbaar is. Onze afsluitbare lades zijn in dit geval van essentieel belang. Deze lades kunt u monteren in een 19 inch patchkast en afsluiten door middel van de bijbehorende sleutels. Op deze manier heeft u zelf in de hand wie toegang heeft tot deze afsluitbare lades.

De perfecte accessoire voor een 19 inch patchkast

Aangezien afsluitbare lades voorzien zijn van een 19 inch montage profiel, zijn deze eenvoudig te monteren in een 19 inch serverkast. Afsluitbare lades zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zijnde 2U, 3U of 4U hoog. Met deze hoogtes kunt u in alle gevallen de gerelateerde documenten en software veilig opbergen in uw patchkast. De perfecte accessoire om belangrijke inhoud eenvoudig te beveiligen en op een centraal punt te bewaren.

Heeft u een vraag over de afsluitbare lades? Wij helpen u graag. U krijgt bij ons de beste service en ook professioneel advies.