Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Afsluitbare Lades

Afsluitbare lades

Waarvoor zijn afsluitbare lades?

Het is handig om alle IT gerelateerde documenten ergens centraal ergens op te bergen waar niet iedereen bij kan. Door afsluitbare lades te plaatsen in de serverkast zorgt u er voor dat alle belangrijke IT gerelateerde documenten nooit meer kwijt raken en dat de installateur altijd de juiste documenten snel kan vinden. De afsluitbare lades worden eenvoudig bevestigd aan het 19 inch profiel.

Veiligheid

Natuurlijk wilt u ook niet dat iedereen zomaar toegang heeft tot belangrijke documenten. De lades zijn daarom afsluitbaar d.m.v. een sleutel. Op deze manier kunt u bepalen wie toegang heeft tot de afsluitbare lades.

Professioneel advies

Heeft u een vraag? Bij ons kunt u deze altijd stellen. Onze medewerkers zitten klaar om u verder te helpen. U krijgt bij ons de beste service en ook professioneel advies. Schroom dus niet om ons te contacteren.