Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel accessoires

Glasvezelaccessoires?

Voor het aanleggen en beheren van een netwerk waarbinnen ook gebruik wordt gemaakt van glasvezel zijn vaak glasvezelaccessoires benodigd. Hieronder leggen wij u in het kort uit welke accessoires wij standaard leveren en waar u ze voor kunt gebruiken.

Converters

Veel apparatuur, bijvoorbeeld computers, beschikken nog niet over een glasvezelaansluiting. Met een glasvezelconverter is het glasvezelsignaal over te zetten naar een koper signaal. Met 100% koperen patchkabels kunt u vervolgens de apparatuur aansluiten.

SFP (mini GBic) module

Een SFP module, ook wel bekend als mini-GBic, is een kein apparaatje waarmee een glasvezelkabel aan te sluiten is op een ethernet switch (welke is voorzien van een SFP slot). Op deze manier kunt u middels een glasvezelkabel een ethernet switch voorzien van een werkende netwerkverbinding.

Lascassettes

Onmisbaar bij het fusielassen is een lascassette. Een lascassette is een klein houdertje die plaats biedt aan een lasbeschermer in een lasomhulsel.

Patchpanelen

In een patckast is overzicht van cruciaal belang. Al helemaal als het op de bekabeling aan komt. Om overzicht te houden op alle glasvezelbekabeling kan er gebruik worden gemaakt van glasvezel patchpanelen. Onmisbaar binnen ieder professioneel glasvezelnetwerk.

Koppelingen

Met een glasvezel koppelstuk zijn verschillende glasvezelkabels vrij eenvoudig aan elkaar te koppelen. Dit kan los, maar ook in een patchpaneel. De koppelingen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, zodat u altijd de gewenste glasvezelkoppelingen kunt maken.