Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel accessoires

Glasvezelaccessoires?

Voor het aanleggen en beheren van een netwerk waarbinnen ook gebruik wordt gemaakt van glasvezel zijn vaak glasvezelaccessoires benodigd. Hieronder leggen wij u in het kort uit welke accessoires wij standaard leveren en waar u ze voor kunt gebruiken.

Converters

Veel apparatuur, bijvoorbeeld computers, beschikken nog niet over een glasvezelaansluiting. Met een glasvezelconverter is het glasvezelsignaal over te zetten naar een koper signaal. Met 100% koperen patchkabels kunt u vervolgens de apparatuur aansluiten.

SFP (mini GBic) module

Een SFP module, ook wel bekend als mini-GBic, is een kein apparaatje waarmee een glasvezelkabel aan te sluiten is op een ethernet switch (welke is voorzien van een SFP slot). Op deze manier kunt u middels een glasvezelkabel een ethernet switch voorzien van een werkende netwerkverbinding.

Lascassettes

Onmisbaar bij het fusielassen is een lascassette. Een lascassette is een klein houdertje die plaats biedt aan een lasbeschermer in een lasomhulsel.

Patchpanelen

In een patckast is overzicht van cruciaal belang. Al helemaal als het op de bekabeling aan komt. Om overzicht te houden op alle glasvezelbekabeling kan er gebruik worden gemaakt van glasvezel patchpanelen. Onmisbaar binnen ieder professioneel glasvezelnetwerk.

Koppelingen

Met een glasvezel koppelstuk zijn verschillende glasvezelkabels vrij eenvoudig aan elkaar te koppelen. Dit kan los, maar ook in een patchpaneel. De koppelingen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, zodat u altijd de gewenste glasvezelkoppelingen kunt maken.