Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM2 glasvezelbekabeling

per pagina

OM2 Glasvezelkabel kopen?

Bij de OM2 kabels ziet u vaak de aanduiding 50/125 terugkomen. Dit staat voor een kerndoorsnede van 50, op een totale vezelgrootte van 125 micron (inclusief cladding). Waar de OM1 glasvezelkabel nog een kerndoorsnede van 62,5 micron had, heeft de OM2 variant een doorsnede van slechts 50 micron. Als gevolg van deze afname is de afstand die het licht moet afleggen korter, waardoor er een langere langere afstanden behaald kunnen worden.

Omdat ook de helderheid van de glasvezel optimaler is, zal er minder weerstand zijn waardoor lichtstralen een grotere afstand kunnen overbruggen met een hogere snelheid.

Bestellen?

Een multimode kabel is met name geschikt voor kortere afstanden met een grotere bandbreedte. Met een OM2 kabel kunnen snelheden behaald worden van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van circa 80 meter.

Heef u vragen of advies nodig? Dan staat onze klantenservice u graag te woord.