Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

KVM Consoles

KVM-console

Wat is een KVM-console?

Een KVM-console wordt gebruikt om meerdere, op het netwerk aangesloten, computers en servers te besturen vanuit één toetsenbord, monitor en muis. Op deze manier hoeft u niet voor alle computers en servers een toetsenbord, muis en monitor aan te schaffen.

Uw computers en servers aansluiten op een console

Om computers en servers aan te sluiten op een KVM-console zijn de meest voorkomende aansluitingen VGA en PS/2. De modernere consoles bieden ook de mogelijkheid om USB-apparaten en geluidsapparatuur aan te sluiten.

Een console plaatsen

Een KVM-console is zeer gemakkelijk te plaatsen in een serverkast omdat een KVM-console in het 19 inch profiel van een serverkast geplaatst wordt. Doordat de console een uitschuifbaar railsysteem heeft, neemt deze slechts één unit in beslag.

De beste service en professioneel advies

Heeft u een vraag over een van onze producten? Bij ons kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Onze medewerkers zitten klaar om uw vraag te beantwoorden!