Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

KVM Consoles

  1. 19 inch KVM console-inschuif met USB en PS/2 QWERTY toetsenbord
    € 998,24 € 1.207,87
  2. 1U 17 inch KVM console met 8 port KVM Switch x PS/2
    € 1.245,45 € 1.506,99

KVM-console

Wat is een KVM-console?

Een KVM-console wordt gebruikt om meerdere, op het netwerk aangesloten, computers en servers te besturen vanuit één toetsenbord, monitor en muis. Op deze manier hoeft u niet voor alle computers en servers een toetsenbord, muis en monitor aan te schaffen.

Uw computers en servers aansluiten op een console

Om computers en servers aan te sluiten op een KVM-console zijn de meest voorkomende aansluitingen VGA en PS/2. De modernere consoles bieden ook de mogelijkheid om USB-apparaten en geluidsapparatuur aan te sluiten.

Een console plaatsen

Een KVM-console is zeer gemakkelijk te plaatsen in een serverkast omdat een KVM-console in het 19 inch profiel van een serverkast geplaatst wordt. Doordat de console een uitschuifbaar railsysteem heeft, neemt deze slechts één unit in beslag.

De beste service en professioneel advies

Heeft u een vraag over een van onze producten? Bij ons kunt u altijd terecht voor professioneel advies. Onze medewerkers zitten klaar om uw vraag te beantwoorden!