Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Installatie serverkast

Tips voor het inrichten van een 19 inch serverkast

Tips voor het inrichten van een 19 inch serverkast

In een serverkast berg je verschillende apparatuur veilig en centraal op. Het inrichten van een 19 inch serverkast is afhankelijk van verschillende factoren. Er is dus (helaas) geen standaard beschrijving voor. Maar, om je toch te helpen bij het inrichten van een 19 inch serverkast, hebben wij een aantal tips voor je! Na dit artikel weet jij hoe je de serverkast optimaal kunt inrichten.

Lees verder

Deur voor de serverkast kiezen

Kies de juiste deur voor de serverkast

Je hebt bij aanschaf van een serverkast niet alleen keuze uit verschillende hoogte maten, maar ook uit twee type deuren. Namelijk een glazen deur of geperforeerde deur. Maar, welke moet jij kiezen? Wat zijn de verschillen? En wat heeft deze keuze met netwerkapparatuur te maken? In dit artikel geven we tips voor het kiezen van de juiste deur. Want, dit is belangrijker dan je misschien denkt. 

Lees verder

De draairichting van de serverkastdeur veranderen

4-staps instructie: hoe draai ik de deur van mijn serverkast om?

Je kent het wel: je hebt een serverkast besteld die precies in die ene hoek op zolder of in de kelder past. Maar nu draait de kastdeur nét de verkeerde kant op en moet je haast in de hoek kruipen om de router te resetten als het internet eruit ligt. Dat is vervelend....maar dat los je makkelijk op! 

Je kunt bij onze serverkasten namelijk de draairichting van de deur veranderen. In 4 eenvoudige stappen. En het enige wat je nodig hebt, is een schroevendraaier. 

Lees verder