Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Stekkerdoos met Surge Protection Device of Master Overload

Stekkerdoos met Surge Protection Device of Master Overload

Stroom is een belangrijk onderdeel bij het plaatsen van elektronische apparatuur in een patchkast. Je hebt ergens in de buurt van je patchkast een stopcontact en van daaruit moeten alle apparaten met stroom worden voorzien. Omdat je meestal meer dan een apparaat aansluit, wil je meerdere stroomaansluitingen op één punt creëren. Hiervoor gebruik je een stekkerdoos.

19 inch stekkerdozen

Er zijn speciale 19 inch stekkerdozen verkrijgbaar die reeds zijn voorzien van een montageprofiel. Hierdoor kun je de stekkerdoos op elke gewenste hoogte in je 19 inch patchkast bevestigen. Dit zorgt voor overzicht in je bekabeling.

 

Tip: Bevestig de 19 inch stekkerdoos aan de achterste twee stijlen in je patchkast en plaats op dezelfde hoogte in de voorste twee stijlen een klein apparaat dat niet de hele kastdiepte nodig heeft. Hierdoor neemt de stekkerdoos geen extra ruimte (hoogte unit) is beslag.

Extra beveiliging

Als je netwerkapparatuur aansluit op een stekkerdoos is het verstandig een stekkerdoos met extra beveiliging te kiezen zodat de netwerkapparatuur minder gevaar loopt op schade die door plotselinge spanningspieken kan worden veroorzaakt. Extra beveiligde stekkerdozen zijn verkrijgbaar met Master Overload en Surge Protection Device.

Master Overload

Een toegevoegde functie van een stekkersoos is een Master Overload (MO). Master Overload houdt in dat wanneer er stroom hoger dan 16 ampère wordt gevraagd van de aangesloten apparatuur, deze automatisch afschakelt middels de ingebouwde zekering.

19 inch stekkerdoos master overload

Surge Protection Device

Een stekkerdoos met Surge Protection Device (SPD) heeft een geïntegreerde overspanningsbeveiliging en beschermt apparatuur tegen onverwachte spanningspieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blikseminslag. De SPD schakelaar zorgt er dan voor dat het stekkerblok automatisch wordt uitgeschakeld.

19 inch stekkerdoos - Surge Protection Device

Over ons

Gratis professioneel advies

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen over de juiste 19 inch stekkerdoos? Onze medewerkers staan voor jou klaar. We zijn bereikbaar via telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.

Kwaliteit én 25 jaar garantie

Op alle server- en patchkasten en passieve accessoires uit ons assortiment geldt een garantietermijn van 25 jaar. Alle actieve componenten kennen een garantietermijn van één jaar. Wanneer het artikel in goede staat is en normaal wordt gebruikt, garanderen we dat het apparaat naar verwachting blijft werken. Je bent dus verzekerd van kwaliteit én garantie.

Snelle verzending voor 16:00 uur

Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan doen wij er alles aan om de bestelling nog diezelfde dag te verzenden. Vanuit ons 5000m2 magazijn versturen wij dagelijks alle bestellingen. Onze ruime voorraad maakt snel verzenden mogelijk. Whitelabel verzenden valt ook onder verzendmogelijkheden.

 

Opmerkingen