Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Hoe aard ik een patchkast?

Aarding patchkast

Het aarden van een patchkast is een belangrijk onderdeel van het aanleggen van je netwerk. In een patchkast komen al je netwerk apparaten samen. Hier voorzie je ze ook van stroom. Door de patchkast te aarden, worden elektrische stromen naar de grond afgeleid en voorkom je stroomschokken en mogelijke schade.

Wat betekent aarden?

Aarden betekent het afleiden van elektrische stromen naar de grond. Als jouw patchkast of apparatuur niet geaard zijn, kunnen verschillende spanningspotentialen ontstaan die zich via de aangesloten apparaten ontladen en hierdoor beschadigingen kunnen veroorzaken. Het is dus een goede zaak om je serverkast en alle aangesloten apparaten te aarden. Zo zorg je ervoor dat de opgebouwde spanningen worden afgevoerd zonder tot schade te leiden, net als bij een bliksemafleider.

 

Onze serverkasten worden standaard geleverd met een aarding set. Met deze set kun je de zijpanelen, voor- en achterdeur aarden. Mogelijke spanningen vloeien dan via de stelpoten van de serverkast af naar de aarde. De meegeleverde aarding set sluit je als volgt aan:

Aardpennen serverkast

In de kast zijn aardpennen aangebracht evenals op de deuren en zijpanelen.

 

Aarding serverkast

Bevestig de ene kant van de kabel aan het frame en het andere gedeelte aan deur of het zijpaneel. LET OP! Schroeven alleen HANDVAST aantrekken zodat de oogjes niet breken!

Aarden van je netwerkapparatuur

Voor het aarden van je netwerkapparatuur bieden wij speciale aardingsets en een 19 inch aarde strip aan.

Over ons

Gratis professioneel advies

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen over het aarden van je patchkast? Onze medewerkers staan voor jou klaar. We zijn bereikbaar via telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur.

Kwaliteit én 25 jaar garantie

Op alle server- en patchkasten en passieve accessoires uit ons assortiment geldt een garantietermijn van 25 jaar. Alle actieve componenten kennen een garantietermijn van één jaar. Wanneer het artikel in goede staat is en normaal wordt gebruikt, garanderen we dat het apparaat naar verwachting blijft werken. Je bent dus verzekerd van kwaliteit én garantie.

Snelle verzending voor 16:00 uur

Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan doen wij er alles aan om de bestelling nog diezelfde dag te verzenden. Vanuit ons 5000m2 magazijn versturen wij dagelijks alle bestellingen. Onze ruime voorraad maakt snel verzenden mogelijk. Whitelabel verzenden valt ook onder verzendmogelijkheden.