In verband met onze partnerdag zijn we op donderdag 30-05 vanaf 16:00 uur gesloten. Bestellingen die op deze dag tot 15:00 uur worden geplaatst, versturen wij dezelfde dag. Vanaf vrijdag 31-05 zijn wij weer aanwezig.
Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Hoe plaats ik de wielen onder de serverkast?

Montagehandleiding: Hoe plaats ik de wielen onder de serverkast?

Voor onze staande patchkasten zijn er zwenkwielen verkrijgbaar. Met deze wielen kun je de patchkast eenvoudig naar de juiste plek verplaatsen.

Je monteert de wielen in een paar stappen. Alle benodigdheden en gereedschap wordt met de patchkast meegeleverd.

 

1. Aan de onderzijde van de kast zie je naast de opening voor de stelpoten 4 schroefgaatjes. Zet het vierkante bevestigingsplaatje van de wielen precies over deze schroefgaten.

Plaats het onderstel van de wielen

2. Bevestig alle 4 wielen met de bijbehorende torx-schroeven. Dit doe je met de meegeleverde torx-gereedschap. 

Schroef de wielen vast

Wil je alle 4 zwenkwielen met een rem? Dan kun je een extra wielen set bestellen en de 2 ongeremde wielen vervangen door de 2 geremde wielen.

 

Wil je de serverkast op een sokkel plaatsen zodat de onderzijde rondom netjes met een plint is afgewerkt? Dan monteer je de wielen en poten niet, maar bevestig je de sokkel onder de kast.

 

Zie hier serverkast sokkels

Opmerkingen

Geen opmerkingen