Netwerk kabeltester

Beoordeling:
93% of 100
€ 9,00 € 10,89
Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
kabeltest1

Met een netwerkkabel tester is snel en gemakkelijk te meten of een bekabelingsnetwerk correct is aangesloten en of een bestaand netwerk nog voldoende functioneert. De led verlichting van de kabeltester laat duidelijk zien of de aders in een kabel nog naar behoren werken.

(9V blokbatterij niet inbegrepen)

Gerelateerde blogartikelen (2)

Product Specificaties

SKU
kabeltest1
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:Netwerk kabeltester
U beoordeelt:
 • Waarom moet ik een kabel testen?

  Waarom moet ik een kabel testen?

  Bij het aanleggen van een datanetwerk of het maken van een patchkabel wordt veelal vergeten het netwerk of de kabels te testen. Het kan namelijk voorkomen dat de kabel geen optimale verbinding maakt of niet juist is aangesloten, maar waar ligt dat nu aan? Het testen van de kabel kan uitsluitsel bieden.

  Lees verder
 • Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Regelmatig krijgen wij de vraag: "hoe leg ik een thuisnetwerk aan?" en "Welke kabels moet ik hiervoor gebruiken?" Tegenwoordig is iedereen in het bezit van (spel-) computers, tablets en smart TV's die zich op meerdere locaties in het huis bevinden. Uiteraard dienen deze allemaal te beschikken over een internetverbinding. Hoe u uw thuisnetwerk wilt inrichten is geheel afhankelijk van uw wensen. In deze blog wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een thuisnetwerk aanlegt.

  Lees verder