Keystones

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keystones

Als er een UTP kabel geïnstalleerd dient te worden is het vaak wenselijk de kabel door muren, onder de vloer of door kabelgoten te leggen. In dit geval wordt er gekozen voor een UTP kabel zonder keystones. Keystones zijn connectoren die gebruikt worden om een UTP kabel met een patchpaneel te verbinden. Aan de hand van keystones kan men een keystone patchpaneel naar eigen wens inrichten. Er zijn veel verschillende soorten keystones te verkrijgen. Bijvoorbeeld cat5e, cat6, cat6a of een cat7 varianten. De keuze voor het type is afhankelijk van de gewenste prestatie in het netwerk.

LSA, toolless of RJ45 keystones

Er zijn vele types keystones te verkrijgen. Denk aan de varianten LSA, Toolless, en RJ45. De keuze voor de type keuze is afhankelijk van de type kabel die er gebruikt wordt en voor de gewenste montage ervan.

LSA keystone
Een LSA keystone heeft aan de ene zijde een LSA-strook en aan de andere zijde een RJ45 aansluiting. Hiermee is het mogelijk om aan de achterkant een stugge kabel af te monteren en vervolgens door te patchen met een patchkabel. Voor het afmonteren van een LSA keystone is een punch down tool nodig.

Toolless keystones
Er zijn ook keystones beschikbaar waarbij er geen gereedschap benodigd is voor het afmonteren, ook wel toolless keystones genoemd.

RJ45 keystone
Een RJ45 is een ander soort keystone. RJ45 keystones hebben aan beide zijdes een RJ45 aansluiting. U kunt hiermee elk kabel met een RJ45 connector aansluiten op een keystone. Het maakt dan niet uit of het een stugge of een soepele kabel is. Tevens is deze variant keystone uitermate geschikt wanneer er gebruik gemaakt wordt van patchkabels.

Keystones eenvoudig online bestellen

Wanneer het een installatie van een netwerk betreft zijn er in de meeste gevallen niet alleen keystones benodigd. UTP kabels, patchpanelen maar ook een serverkast zijn onmisbaar bij het installeren van een netwerk. Het bestellen van keystones en overige netwerk producten kan eenvoudig online bij Serverkast.com

Serverkast.com beschikt over een eigen voorraad en een ruim magazijn. Hierdoor kunnen wij een snelle verzending realiseren. Dit betekent wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur een bestelling plaatst, deze dezelfde dag nog wordt verzonden.