CAT5e FTP 100m buitenkabel op rol stug zwart CCA

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
DC-OUT-FTP5CCA-100S

Kies voor een buitenkabel wanneer er een kabel gelegd wordt die in aanraking kan komen met UV, vocht, wind en kleine ongedierte. Een buitenkabel is voorzien van een PE-mantel die bescherming biedt tegen deze invloeden van buitenaf.

Deze Cat5e buitenkabel op rol bevat een afscherming (FTP) en heeft een lengte van 100 meter. De stugge kern maakt het mogelijk wandcontactdozen en patchpanelen voorzien van een LSA strook af te monteren.

Gerelateerde blogartikelen (2)

Product Specificaties

SKU
DC-OUT-FTP5CCA-100S
Uitvoering
Cat5e
Kleur
Zwart
Beschermklasse
FTP
Afscherming
Afgeschermd
Kern
Stug
Binnengeleider
CCA
Lengte
100m
Connector 1
Zonder connector
Connector 2
Zonder connector
Materiaal buitenmantel
PE
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:CAT5e FTP 100m buitenkabel op rol stug zwart CCA
U beoordeelt:
 • Soepel of stug, welke utp-kabel heb ik nodig?

  Soepel of stug: welke UTP-kabel heb ik nodig?

  Wanneer u op zoek gaat naar een netwerkkabel op rol, dan komt u voor de keuze te staan of u een kabel met een soepele of stugge kern wilt. Echter bestaat hierover nog wel eens verwarring en krijgen we vaak vragen hierover. Meestal ontstaat de verwarring door de naamgeving van 'stugge kabel' en 'soepele kabel'. De term stug (Solid) of soepel (Stranded) heeft echter betrekking op de kern van de kabel en zegt niet wat over de buigzaamheid wat vaak gedacht wordt. Daarom leggen we in deze blog de verschillen uit en wanneer u moet kiezen voor een UTP-kabel met soepele of juist stugge kern.

  Lees verder
 • Wanneer moet ik een netwerkkabel voor buiten gebruiken?

  Wanneer moet ik een netwerkkabel voor buiten gebruiken?

  Wanneer er een netwerkkabel gelegd moet worden in de grond, langs een buitengevel of door bijvoorbeeld de tuin, dan is het raadzaam om gebruik te maken van een speciale netwerkkabel voor buiten, voorzien van een PE mantel.

  Lees verder
Bijpassende accessoires