Belden 7965EPE Cat6 UTP OUTDOOR netwerk kabel stug 500m 100% koper

Beoordeling:
100% of 100
€ 378,99 € 458,58
Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
R-17490-500

Voor het installeren van professionele bekabelingsnetwerken is belden bekabeling uitermate geschikt . Belden bekabeling is er in verschillende varianten. Een soepele kabel wordt gebruikt wanneer er connectoren aan een kabel worden bevestigd. Wanneer een kabel wordt afgemonteerd op een muur- of patchpaneel wordt er gekozen voor stugge bekabeling om een optimale verbinding tot stand te laten komen. Een afgeschermde kabel zorgt er voor dat het verzonden signaal bestand is tegen interferentie.

Gerelateerde blogartikelen (5)

Product Specificaties

SKU
R-17490-500
Uitvoering
Cat6
Kleur
Zwart
Afscherming
Onafgeschermd
Kern
Stug
Binnengeleider
100% Koper
Lengte
500m
Connector 1
Zonder connector
Connector 2
Zonder connector
AWG
23
Diameter kabel
6 mm
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:Belden 7965EPE Cat6 UTP OUTDOOR netwerk kabel stug 500m 100% koper
U beoordeelt:
 • Soepel of stug, welke utp-kabel heb ik nodig?

  Soepel of stug: welke UTP-kabel heb ik nodig?

  Wanneer u op zoek gaat naar een netwerkkabel op rol, dan komt u voor de keuze te staan of u een kabel met een soepele of stugge kern wilt. Echter bestaat hierover nog wel eens verwarring en krijgen we vaak vragen hierover. Meestal ontstaat de verwarring door de naamgeving van 'stugge kabel' en 'soepele kabel'. De term stug (Solid) of soepel (Stranded) heeft echter betrekking op de kern van de kabel en zegt niet wat over de buigzaamheid wat vaak gedacht wordt. Daarom leggen we in deze blog de verschillen uit en wanneer u moet kiezen voor een UTP-kabel met soepele of juist stugge kern.

  Lees verder
 • De voordelen van een 100% koper kabel

  De voordelen van een 100% koper kabel

  Wanneer u op zoek bent naar UTP kabels dan heeft u de keuze tussen kabels met een CCA binnengeleider of een 100% koperen binnengeleider. Vaak worden de duurdere 100% koper kabels aangeraden, maar wat zijn dan precies de voordelen van UTP kabels met een volledig koperen binnengeleider?

  Lees verder
 • UTP en STP: wat is het verschil?

  UTP en STP: wat is het verschil?

  Een goed netwerk staat of valt bij goede bekabeling, én de juiste bekabeling. Er bestaan namelijk verschillende soorten netwerkkabels die nogal eens door elkaar gehaald worden, zoals UTP kabels en STP kabels. Daarom leggen we in deze blog het verschil uit tussen UTP en STP.

  Lees verder
 • AWG: American Wire Gauge?

  AWG: American Wire Gauge?

  AWG is voor de één erg verwarrend en voor de andere een noodzaak om te weten. We krijgen er hoe dan ook regelmatig vragen over. Een reden om wat dieper op dit onderwerp in te gaan.

  Lees verder
 • Welke kabel moet ik kiezen?

  Welke kabel moet ik kiezen?

  Dagelijks krijgen we vragen over UTP Bekabeling, wat is nu eigenlijk wat en wanneer kies ik voor welke kabel? Om het voor eens en altijd te verduidelijken hebben we het volledig uitgeschreven voor jullie.

  Lees verder