Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Tie wraps

per pagina

Tie wraps

Bij het aanleggen van een bekabelde netwerk zijn UTP kabels onmisbaar. Wanneer diverse ruimtes worden voorzien van netwerkaansluitingen, betekent dit dat op één centraal punt diverse UTP kabels bij elkaar kaar komen op vervolgens afgewerkt te worden. Belangrijk om te weten is welke UTP kabel in welke ruimte aangesloten is. Om de structuur en overzicht niet te verliezen kan er gebruik gemaakt worden van diverse soorten tiewraps.


Tie wraps zijn plastic riempjes welke tal van functionaliteiten hebben. Een van die functionaliteiten is het clusteren van netwerkbekabeling. Tie wraps zijn verkrijgbaar in verschillende maatuitvoeringen en kleuren. Wanneer u veel tie wraps behoeft voor een lage prijs bent u bij ons aan het juiste adres, tie wraps worden door ons namelijk geleverd als een set van 100 stuks!

Kleurcodering gebruiken

Naast dat UTP kabels gebundeld kunnen worden met tiewraps zijn de meeste tiewraps, uitgezonderd van klittenband, ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Op deze manier kan er onderscheidt aangebracht worden in de diversiteit aan kabels die gemonteerd worden.

Bijvoorbeeld:
In een woning worden diverse verbindingen aangebracht. Waaronder een internetverbinding, telefoonverbinding over internet maar ook dienen er diverse camera's aangesloten te worden. De netwerkbekabeling voor de internetverbinding kan geclusterd worden met de kleur blauw. De kabels voor telefonie met de kleur groen, en de kabels voor de camera's met de kleur geel.

Door op deze manier gebruikt te maken van diverse kleurcodes kan storing of onderhoudt binnen een bepaalde netwerk eenvoudig opgelost worden. Men weet immers welke kabels nagekeken dienen te worden.

Het voordeel van tiewraps, kabelgordels en isolatietape ten opzichte van klittenband is dat deze in diverse kleuren beschikbaar zijn, toch is het gebruik van klittenband niet geheel uitgesloten. Klittenband kan namelijk hergebruikt worden. Klittenband kan weer geopend worden indien er een nieuwe netwerkkabel aan het cluster toegevoegd moet worden.

Tiewraps bestellen?

Naast UTP kabels op rol, patchkabels, in- en opbouwdozen kan er in onze webshop diverse tiewraps besteld worden. Op deze manier heeft u alle benodigde hulpmiddelen om overzichtelijk en netjes een bekabeld netwerkverbinding aan te leggen.