10 Inch patchkasten en accessoires

10 inch patchkast – de perfecte oplossing voor uw thuisnetwerk

Een 10 inch patchkast is bijzonder geschikt voor uw netwerk thuis. Als u UTP kabels hebt gelegd, kunt u deze met behulp van een 10 inch patchkast eenvoudig op een centrale plek afmonteren. Tevens kunt u uw apparatuur makkelijk opbergen in een 10 inch patchkast. Ook voor kleinere bedrijven met een compact netwerk biedt een serverkast 10 inch een veilige en plaatsbesparende kabinet voor het hart van uw netwerk. Met de bijbehorende 10 inch accessoires, bijvoorbeeld een 10 inch switch kunt u uw patchkast 10 inch netjes en gestructureerd inrichten.

Wat is het verschil tussen een 10 inch en een 19 inch patchkast?

Een serverkast van 10 inch is voornamelijk een stuk compacter als een staande 19 inch serverkast. Het compact formaat van een 10 inch zorgt voor een centrale opberging van uw IT-equipment. Juist bij ruimtegebrek. Onze 10 inch patchkast zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, namelijk van 4U tot 15U aan. De diepte is vastgelegd op 310 mm en de breedte, zoals de naam al zegt, op 10 inch.

Hoeveel is 10 inch eigenlijk?

10 inch geeft de afstand tussen de verticale profielen binnen in de kast aan. Deze afmeting is gestandaardiseerd op 312 mm zodat apparaten voorzien van10 inch montage profielen precies tussen de profielen gemonteerd kunnen worden met behulp van speciale kooimoeren. Indien er kleine apparatuur opgeborgen dient te worden, maar deze niet voorzien is van een 10 inch montage profiel, kan eeenvoudig een legbord gemonteerd worden. Op deze manier kan het apparatuur toch in een patchkast geplaatst worden.

10 inch patchkast online bestellen

Bij Serverkast.com bieden wij de optimale oplossing voor uw netwerk. Of u op zoek bent naar een kleine 10 inch server case of een staande 19 inch serverkast, bij ons vindt u zeker de passende serverkast. Heeft u verdere vragen of bent u op zoek naar 10 inch accessoires? Neem dan contact met ons op via 074-8526448. Wij adviseren u graag.