Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

10 Inch patchkasten en accessoires

10 inch patchkast – de perfecte oplossing voor uw thuisnetwerk

Een 10 inch patchkast is bijzonder geschikt voor uw netwerk thuis. Als u UTP kabels hebt gelegd, kunt u deze met behulp van een 10 inch patchkast eenvoudig op een centrale plek afmonteren. Tevens kunt u uw apparatuur makkelijk opbergen in een 10 inch patchkast. Ook voor kleinere bedrijven met een compact netwerk biedt een serverkast 10 inch een veilige en plaatsbesparende kabinet voor het hart van uw netwerk. Met de bijbehorende 10 inch accessoires, bijvoorbeeld een 10 inch switch kunt u uw patchkast 10 inch netjes en gestructureerd inrichten.

Wat is het verschil tussen een 10 inch en een 19 inch patchkast?

Een serverkast van 10 inch is voornamelijk een stuk compacter als een staande 19 inch serverkast. Het compact formaat van een 10 inch zorgt voor een centrale opberging van uw IT-equipment. Juist bij ruimtegebrek. Onze 10 inch patchkast zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, namelijk van 4U tot 15U aan. De diepte is vastgelegd op 310 mm en de breedte, zoals de naam al zegt, op 10 inch.

Hoeveel is 10 inch eigenlijk?

10 inch geeft de afstand tussen de verticale profielen binnen in de kast aan. Deze afmeting is gestandaardiseerd op 312 mm zodat apparaten voorzien van10 inch montage profielen precies tussen de profielen gemonteerd kunnen worden met behulp van speciale kooimoeren. Indien er kleine apparatuur opgeborgen dient te worden, maar deze niet voorzien is van een 10 inch montage profiel, kan eeenvoudig een legbord gemonteerd worden. Op deze manier kan het apparatuur toch in een patchkast geplaatst worden.

10 inch patchkast online bestellen

Bij Serverkast.com bieden wij de optimale oplossing voor uw netwerk. Of u op zoek bent naar een kleine 10 inch server case of een staande 19 inch serverkast, bij ons vindt u zeker de passende serverkast. Heeft u verdere vragen of bent u op zoek naar 10 inch accessoires? Neem dan contact met ons op via 074-8526448. Wij adviseren u graag.