Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

24U serverkast 19 inch online kopen?

Een 19 inch serverkast dient voor het veilig en overzichtelijk opbergen van netwerkcomponenten met een 19 inch formaat. De apparatuur wordt met speciale kooimoeren in het profiel bevestigd. De vereiste hoogte van de kast hangt af van het aantal en de hoogte van uw apparaten. De hoogte van de serverkasten en uw apparatuur wordt aaangegeven in de gestandaardiseerde maat "U" of “HE” (hoogte-eenheden), waarbij 1U overeenkomt met 44,45 mm. Wij hebben serverkasten in hoogtes van 12 tot 47 U, dus van 634 mm tot 2.260 mm. Wilt u een 24U serverkast kopen? Wij zullen u over de beschikbare opties informeren.

Waarom kan ik de hoogte 24U niet vinden op de site?

Bij ons is 24U server rack geen standaard afmeting. Daarom bieden wij in onze webshop alternatieven voor de 19 inch 24U server rack, ook bekend als de 24U datakast. In plaats van 24U bieden wij kasten aan met een hoogte van 22U en 27U. Aangezien de hoogteverschillen tussen een 22U en 24U, of 24U en 27U kast zeer gering zijn, zal in de meeste gevallen ook een iets hogere of lagere kast passen. Bij het berekenen van de hoogte die u nodig hebt, moet altijd rekening worden houden met extra vrije ruimte voor eventuele latere aanpassingen of uitbreidingen. Door een patchkast te kiezen die iets hoger is dan u op dit moment nodig hebt, zorgt u ervoor dat uw patchkast niet alleen vandaag, maar ook op lange termijn bij uw netwerk past. De minder mooie vrije tussenruimte kan echter hinderlijk zijn voor de overzichtelijkheid. Om deze ruimte af te dekken, bieden wij speciale afdek- en blindpanelen aan die aan de voorkant van het 19 inch profiel worden bevestigd. Deze afdekpanelen zijn verkrijgbaar in een gesloten en geperforeerde uitvoering.

  

Breedte van de 19 inch serverkasten

Het 19 inch profiel van de serverkasten geeft de breedte tussen de profielen links en rechts van de kast aan. 19 inch komt overeen met een breedte van 482,6 mm. Dit is een gestandaardiseerde afmeting en apparaten en netwerkcomponenten hebben doorgaans dezelfde afmeting waardoor het monteren van uw apparaten in de kast erg eenvoudig is. Wij bieden onze serverkasten aan in breedtes van 600 mm en 800 mm zodat u aan de zijkanten voldoende ruimte hebt voor de kabelgeleiding.

Levering van 19 inch serverkasten

Is een andere hoogte dan 24U voor uw 19 inch patchkast acceptabel? Bestel dan uw 22U patchkast of 27U patchkast. U vindt bij ons ook de bijbehorende accessoires. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op 074-852 6448.